info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Pánska ľahká páperová bunda Mammut Eigerjoch Advanced IN Hooded Jacket Men

Mammut Eigerjoch Advanced IN Hooded Jacket Men

Pánska ľahká páperová bunda

Farebné varianty

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
295,95 € 496,88 € ušetríte 200,00 € -40 %

Mammut

1013-01620-50381

Pánska bunda s kapucňou Eigerjoch Advanced IN je teplá a ľahká zateplená bunda, vhodná ako stredná aj vonkajšia vrstva. Hybridná konštrukcia a výplň páperia a PrimaLoft® Gold Active zaisťuje optimálny odvod vlhkosti. Bunda Eigerjoch je odolná voči kontaktu s kameňmi a opotrebeniu pod ťažkým batohom vďaka obzvlášť odolnému meteriálu Pertex® Quantum. Je inovatívne a bez kompromisov. Jednoducho páperová bunda s vynikajúcim pomerom tepla a hmotnosti.

  • Ultraľahký vodoodpudivý materiál Pertex® Quantum s technológiou Diamond Fuse pre vynikajúcu odolnosť proti oderu
  • Plnené 90 g 90/10 husieho peria (sila plnenia 850 cuin)
  • Vložky Primaloft Gold Active® (80 g/m2) pre zahriatie v ramenách, kapucni, chrbte a koncoch rukávov, a to aj vo vlhkom prostredí
  • Nastaviteľná kapucňa je kompatibilná so prilbou a má zosilnený šilt
  • Vnútorné náprsné vrecko na zips
  • 2 predné vrecká so zipsami kompatibilné s horolezeckým postrojom
  • Malý objem balenia: Bunda môže byť uložená aj v prednom vrecku
  • Dvojcestný zips YKK Vislon® pre hladký pojazd
  • Lem je možné nastaviť jednou rukou pomocou šnúrky, ktorú je možné vo vnútri uložiť
  • Elastické manžety
  • Obsahuje netextilné časti živočíšneho pôvodu (perie alebo koža)

Parametre

Šport Outdoor / Turistika , Zjazdové lyžovanie , Lezenie , Skialpinizmus
Sezóna 2020 Q3
Ročné obdobie Jeseň / zima
Vlastnosť oblečenia Ochrana proti chladu , Odvod potu , Ochrana proti vetru , Ochrana proti dažďu
Kapucňa Áno
Typ bundy Bunda
Technológie Bluesign® , Pertex® Quantum , YKK Vislon® , PrimaLoft Gold , PFC Free DWR , RDS - Responsible Down Standard , Fair Wear

Bluesign®

Je nový štandard pre bezpečnosť a ochranu zdravia a životného prostredia pri výrobe textílií. Ekologický Bluesign® Standard vznikol ako reakcia na prísnu legislatívu a zvyšujúci sa dopyt po textilných výrobkoch, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu, nepredstavujú žiadne zdravotné riziká a v najvyššej možnej miere šetria prírodné zdroje. Označenie bluesign® u textilných výrobkov zaručuje kombináciu nízkej ekologickej záťaže a vysokej funkčnosti, kvality, moderného dizajnu a komfortu.

Pertex® Quantum

Výrobky s Pertex Quantum® technológiou sú ultra-ľahké, s optimálnou silou v pomere k hmotnosti. Mäkký ako hodváb, extrémne komprimovateľný, s vynikajúcou odolnosťou proti oteru a ochranou pred vonkajšou vlhkosťou, vetrom a dažďom: látka nepremokne a rýchlo schne, a to vďaka zvláštnej DWR vodoodpudivej úprave, ktorá zaručuje trvalý výkon, a to aj po mnohých vypraniach.

YKK Vislon®

YKK produkty môžte nájsť vo všetkých oblastiach priemyslu. YKK vyrába široký sortiment zipsov, gombíkov, spôn a doplnkov na zapínanie a tieto sú celosvetovo známe pre ich výnimočnú kvalitu a životnosť. Sme hrdí na to, že používame výhradne YKK zipsy a spony na všetkých našich odevoch.

PrimaLoft Gold

Izolácia najvyššej kvality do veľmi chladného prostredia, ktorá vyniká svojou hrejivosťou, vodoodolnosťou, mäkkosťou a ľahkou stlačiteľnosťou. Dosahuje vyššiu hrejivosť ako za sucha, tak aj keď je vlhký. Jednotlivé mikrovlákna vytvárajú vzduchové kapsičky, ktoré zadržiavajú teplo pri tele, zabraňujú preniknutiu vlhkosti a majú schopnosť schnúť oveľa rýchlejšie ako páperie.

PFC Free DWR

Skratka DWR pochádza z Durable Water Repellency (trvalo odpudzujúci vodu). Ide o trvalú impregnáciu zaisťujúcu vodoodolnosť. Vďaka nej vonkajšie materiály nevstrebávajú vlhkosť. Používa sa u fleecového, aj u nepremokavého oblečenia a stanov. Jej účinnosť sa ale postupne znižuje pri opakovanom praní.

Perfluorované zlúčeniny (PFC) sú prakticky biologicky neodbúrateľné. Preto sa táto impregnácia nevyužíva a je nahradená inými ekologickejšími a vysoko výkonnými alternatívami.

RDS - Responsible Down Standard

Táto norma zaručuje, že páperie pochádza z dobre ošetrených zvierat. Zber páperia a peria zo živých vtákov (živé šklbanie) a násilné kŕmenie sú prísne zakázané.

Fair Wear

Spoločnosť sa zaviazala zabezpečiť spravodlivé a bezpečné pracovné podmienky vo všetkých továrňach, ktoré vyrábajú jej výrobky. S cieľom systematicky zlepšovať pracovné podmienky v celom dodávateľskom reťazci sa značka pripojila k nadácii Fair Wear Foundation.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme