info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Sensor Tube Thermo Hero šátek multifunkční šedá

Multifunkčná šatka

V piatok 3. 5. u vás
7,95 € 18,00 € ušetríte 10,00 € -56 %
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Sensor

16200170

Ponúkame Vám zateplený multifunkčná šatka značky Sensor vyrobený z rýchloschnúceho polyesteru. Šatka možno zložiť ako čiapku, klasický šatku na krk, potítko na ruku a podobne. Šatka je ideálna pod prilbu na bicykel, lyže, alebo ako účinná ochrana pred slnkom pri Vašich vysokohorských túrach. Šatka Sensor sa čoskoro stane nevyhnutným doplnkom pri Vašich športových aktivitách.

Parametre

Šport Beh , Outdoor / Turistika , Cyklistika , Zjazdové lyžovanie , Bežecké lyžovanie , Skialpinizmus
Sezóna 2021 Q1
Technológie Thermo

Thermo

Obstála by aj v severskej kriminálke. Rada funkčného oblečenia Thermo do nej už na prvý pohľad zapadá nielen štýlovým nórskym vzorom. Vďaka použitiu značkového vlákna Coolmax Fresh odvádza vlhkosť z tela spoľahlivejšie než policajt zločinca do ciel. Fantastická termoregulácie sa tak dostaví efektívne a rýchlo na akomkoľvek mieste činu. Tento materiál ťa však udrží v suchu výrazne lepšie, než falošné alibi podozrivého.

Rubová strana úpletu ručne vyrobeného v Česku je vďaka intenzívnemu vyčesávanie objemnejšia a mäkšia. Takže nikoho neobmedzuje v práve na pohodlie a maximálny komfort vymáha dôslednejšie ako správny náčelník policajného zboru zákon. Prímes striebra podobného tomu vo vlasoch skúseného vyšetrovateľa zaisťuje nášej termobielizni trvalé antibakteriálne vlastnosti na celé roky dlhé služby.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme