info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Unisex športové slnečné okuliare Oakley Encoder w/ Prizm Road

Oakley Encoder w/ Prizm Road

Unisex športové slnečné okuliare

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
186,18 € 256,00 € ušetríte 69,00 € -27 %

Oakley

94710136

Tento model je inšpirovaný gréckym bohom Apollónom, ktorý sa sám vyznal v mnohých aktivitách, a je podobne tvarovaný, aby vyhovoval potrebám viacerých športov, ako je cyklistika, baseball, golf a beh. Nová technológia šošoviek HDO+ a Freeform (voľne tvarovaná šošovka) so zabudovaným nosníkom celkovo optimalizuje správne prispôsobenie tvári a optický výkon.

Funkčný športový dizajn s optimalizovaným videním so širokým zorným poľom pri zachovaní maximálnej ochrany pred nárazmi.

Pevný a zároveň ľahký rám z materiálu O-matter poskytuje odolnosť a prispieva k celodennému pohodliu.

Strany sú príjemne tvarované smerom dovnútra vrátane integrovaného elastického pásika, ktorý zabezpečuje celodenné pohodlie a vynikajúce priľnutie k tvári.

Three-point Fit je trojbodový systém držania okuliarov na tvári, ktorý je navrhnutý pre maximálne pohodlie a zaistenie presného optického usadenia okuliarov na tvári. Všetko završujú ešte silikónové nosové vankúšiky pre dokonalé prispôsobenie a žiadny tlak.

Model je k dispozícii so šošovkami Prizm™, ktoré sú navrhnuté tak, aby zlepšili vnímanie farieb, zvýšili kontrast a detaily a umožnili vám čo najlepšie využiť vaše aktivity. Nová technológia šošoviek HDO+ a Freeform (voľne tvarovaná šošovka) so zabudovaným nosníkom celkovo optimalizuje správne nasadenie a prispôsobenie tvári a optický výkon. Odolnosť a celodenné pohodlie vďaka ľahkým a odolným polykarbonátovým straniciam O Matter™ s priliehavým elastickým pásikom Unobtainium.

Prizm™ je revolučná technológia v optike šošoviek postavená na desaťročiach vedeckého výskumu farieb a ich šírenia. Šošovky Prizm™ poskytujú bezprecedentnú kontrolu nad prenosom svetla, výsledkom čoho sú presne vyladené farby, ktoré maximalizujú kontrast a zlepšujú viditeľnosť jednotlivých farebných odtieňov, čo nám umožňuje lepšie rozoznať nepravidelnosti alebo detaily, ktoré voľným okom nie sme schopní zaregistrovať.

PRIZM ROAD

Priepustnosť svetla: 20 %

Svetelné podmienky: stredná intenzita svetla

Kontrast: zvýšený

Základná farba šošoviek: ružová

Parametre

Šport Beh , Outdoor / Turistika , Cyklistika , Voľný čas
Sezóna 2022 Q3
Polarizácia Nie
Typ produktu - okuliare Okuliare
Typ šošovky Prizm
Kontrast Zvýšený
Typ obrúčok Bezrámové
Ochrana 2 - stredné žiarenie (polojasno/oblačno)
Technológie Šošovka Prizm Road , Unobtanium®

Šošovka Prizm Road

Prach, diery a záplaty v asfalte a ďalšie prekážky nútia cyklistu k rýchlym rozhodnutiam. PrizmTM umožňuje cestným jazdcom rýchlo rozlišovať zmeny povrchu cesty, reagovať rýchlejšie a ísť bezpečnejšie.
- vylepšené videnie ako v jasnom svetle, tak aj v tieni
- biele a žlté farby sú živšie, svetlá semaforov žiarivejšie
- farby neba a zelene sú vyvážené pre príjemnejšiu jazdu

  • polarizácia: nie
  • priepustnosť: 20%
  • kontrast: zvýšený
  • index ochrany: 2

Unobtanium®

Originálna inovácia Oakley Unobtanium zvyšuje priľnavosť a zaisťuje, že rám okuliarov vám bude vždy správne sedieť na mieste, a to aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme