info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Mammut Aenergy ML Half Zip Pull Women

Dámske športové tričko

Farebné varianty

Vyberte svoju veľkosť Ako vybrať?

V pondelok 6. 5. u vás

V tejto veľkosti už len 1 kus. Teraz alebo nikdy.

93,95 € 115,95 € ušetríte 22,00 € -19 %
  • Tento produkt má dopravu zadarmo
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Mammut

1016-01110-50432

Mikina Aenergy Half Zip je určená na celoročné lezenie a skitouring. Je vyrobená zo stredne ťažkého materiálu Polartec® Power Grid, ktorý udržuje teplo, je elastický a má vnútornú stranu vafľovú štruktúru, ktorá účinne odvádza vlhkosť von. Hladký vonkajší materiál pulóvra Aenergy Pullover znamená, že cez neho môžete ľahko nosiť iné oblečenie. Polovičný zips umožňuje dobré vetranie. Ploché švy zabezpečujú menej tlakových bodov a pulóver sa vďaka nim nosí naozaj pohodlne - je to univerzálna stredná vrstva na všetky vaše aktivity.

  • Ploché švy zabraňujú nepríjemnému odieraniu
  • Ľahký, vysoko elastický fleece Polartec® Power Grid® s vysokou priedušnosťou, vynikajúcim odvodom vlhkosti a krátkym časom schnutia
  • 100 % recyklovaný polyester
  • Stojan s polovičným zipsom

Parametre

Šport Outdoor / Turistika , Zjazdové lyžovanie , Bežecké lyžovanie
Sezóna 2022 Q3
Dĺžka rukáva Dlhý rukáv
Vlastnosť oblečenia Ochrana proti chladu
Technológie Bluesign® , Polartec® Power Grid

Bluesign®

Je nový štandard pre bezpečnosť a ochranu zdravia a životného prostredia pri výrobe textílií. Ekologický Bluesign® Standard vznikol ako reakcia na prísnu legislatívu a zvyšujúci sa dopyt po textilných výrobkoch, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu, nepredstavujú žiadne zdravotné riziká a v najvyššej možnej miere šetria prírodné zdroje. Označenie bluesign® u textilných výrobkov zaručuje kombináciu nízkej ekologickej záťaže a vysokej funkčnosti, kvality, moderného dizajnu a komfortu.

Polartec® Power Grid

Fleecová tkanina, ktorá posúva možnosti technických materiálov na novú úroveň. Patentovaný dvojzložkový úplet s konštrukciou mriežky posilňuje hrejivosť, priedušnosť a zároveň znižuje hmotnosť tkaniny. Dvojzložkový dizajn je navrhnutý pre optimálnu správu vlhkosti. Povrch na pokožke je hydrofilný, aby absorboval pot a preniesol ho von. Potom vonkajší povrch rozptýli vlhkosť pre účinnejšie odparovanie. Udržuje telo v suchu aj pri zvýšenej športovej aktivite. Konštrukcia mriežky tiež vytvára otvorené vzduchové kanáliky, ktoré zlepšujú priedušnosť, stlačiteľnosť a znižujú hmotnosť látky. Výhodami materiálu Polartec Power Grid sú najmä tepelný komfort, vysoká priedušnosť, nízka váha, skvelá zbaliteľnosť, ľahká údržba a rýchle schnutie.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme