info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Silva Strive Mountain Pack 23+3 M/L

Bežecký batoh 23+3L

Vyberte svoju veľkosť Ako vybrať?

Skladom u dodávateľa
Dodanie 8-11 pracovných dní
93,95 € 99,90 € ušetríte 5,00 € -6 %
  • Tento produkt má dopravu zadarmo
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Silva

38013

Silva Mountain Pack 23+3 je váš dokonalý bežecký partner s najväčším objemom. Plánujete dobrodružné preteky alebo dlhšie sebestačné dobrodružstvá? Potom je toto váš ideálny bežecký balíček! Je ľahká a zároveň pohodlná vďaka jedinečnému systému Silva Embrace, ktorý bol vyvinutý pre skvelé nosenie pri viachodinových behoch s ťažkými batohmi.

Silva Embrace System je podporný systém navrhnutý tak, aby vás správne objal a zabezpečil, že batoh nebude na chrbte skákať. Ide o dvojvrstvový podporný systém s bočnými krídlami na pevné objatie a tromi upevňovacími bodmi na zvýšenie stability. Vďaka tomuto systému sa batoh veľmi pohodlne nosí a behá a zabraňuje jeho poskakovaniu. Systém Silva Embrace tiež pomáha zlepšiť rozloženie hmotnosti medzi ramená, chrbát a pás, vďaka čomu sa s batohom ľahko beží, aj keď je naplnený ťažkým nákladom.

Batoh Strive Mountain Pack je veľmi pohodlný vďaka širokému a pohodlnému bedrovému pásu a dvojitým hrudným popruhom a flexibilný pri balení vybavenia vďaka rolovaciemu vrchu a kompresným popruhom. Vaše vybavenie, oblečenie alebo telefón budú chránené aj v daždivom počasí. Bežecký batoh má rolovací vrchný uzáver odolný voči poveternostným vplyvom, vystužené dno a vrecká na zips na menšie predmety. Materiály použité na výrobu bežeckého batohu sú rýchloschnúce a dajú sa ľahko zavesiť na sucho. Toto je naozaj váš bežecký batoh na víkendové preteky alebo na behanie medzi horskými chatami s priateľmi!

Batoh Mountain Backpack má všetky funkcie, ktoré potrebujete na beh v horách alebo na mnoho kilometrov na krásnej lesnej ceste: ľahko prístupné vrecká, aby ste mali všetko potrebné vždy na dosah a nemuseli sa zastavovať. Na hrudi sú dve sieťované vrecká na mäkké fľaše (nie sú súčasťou balenia) a dve vrecká na zips na páse, do ktorých sa zmestí telefón, rukavice, čiapka alebo gély a tyčinky. Na bokoch sú tiež dve sieťované vrecká na bundu, čiapku alebo rukavice.

Vnútorný priestor pozostáva z veľkej priehradky a malého vrecka na zips - ideálneho na batériu do čelovky. Bežecký batoh je pripravený aj na hydratačný rezervoár (nie je súčasťou balenia) vďaka centrálnemu vrecku so suchým zipsom a výstupmi na rezervoár, pútkam na pripevnenie a háčikom na hadicu.

Tento bežecký batoh má aj píšťalku pre núdzové situácie a reflexné detaily pre skvelú viditeľnosť pri behu v tme. Je pripravený na integráciu čelovky s výstupmi na kábel a priehradkou na batérie. Tento výrobok je možné prať v ruke.

Špecifikácie:

  • Celkový objem batohu 23 + 3 litre Nastaviteľný objem s vrchným rolovacím uzáverom a kompresnými popruhmi.
  • Silva Embrace System Dvojvrstvový nosný systém s elastickými bočnými krídlami na priliehanie k telu.
  • Vrchný rolovací uzáver, vrecká na zips a zosilnené dno
  • Ľahko prístupné vrecká 2 náprsné vrecká a 2 vrecká na opasku
  • Odolné, ľahké a priedušné Vysokokvalitné materiály, ako sú pracky Duraflex a priedušná sieťovina na optimálne vetranie a odvod potu

Parametre

Šport Beh , Outdoor / Turistika
Sezóna 2022 Q1
Typ tašky Batoh , Bežecká vesta
Objem tašky/batohu 21-29 litrov
Využitie tašky/batohu Turistické a expedičné , Bežecké

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme

Čo hovoria naši zákazníci

Ďaľšie užívateľské recenzie »
100 %
Odporúča obchod
Overený zákazník Pridané: 1. apríla 2024
  • Super rýchle dodanie
100 %
Odporúča obchod
Overený zákazník Pridané: 6. marca 2024

Všetko prebehlo v poriadku,objednávka,dodanie tovaru a spokojnosť s tovarom.