info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Unisex bežecký opasok Silva Strive Belt Black

Silva Strive Belt Black

Unisex bežecký opasok

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
28,95 € 29,90 € ušetríte 0,00 €

Silva

37910

Strive Belt Black je ľahký a flexibilný bežecký pás, ideálny na ranný alebo večerný beh. Bežte s istotou, že máte pri sebe telefón, kľúče, energiu a kreditné karty - v bezpečí a suchu.

Strive Belt Black je elastický, ľahko sa nastavuje a má priedušnú sieťovinu na chrbte pre pohodlné nosenie. Aj keď je opasok Strive Belt Black malý a flexibilný, stále vám umožňuje nosiť viac, než sa na prvý pohľad zdá. Je vybavený jednou rozšíriteľnou hlavnou priehradkou, ktorá sa rozšíri tak, aby sa do nej zmestili väčšie telefóny alebo iné predmety, ako sú energetické tyčinky alebo gély, a dvoma menšími sieťovanými vreckami - jedným s jednoduchým prístupom na tyčinky alebo gély a jedným vreckom na zips s háčikom na kľúče alebo kreditné karty.

Reflexné plochy na opasku v kombinácii s držiakom svetla Silva Tyto zabezpečujú viditeľnosť pri behu na rušných uliciach. Vďaka štíhlej hmotnosti len 100 gramov je opasok Strive Belt Black ideálnou voľbou, keď chcete jednoducho bežať rýchlo a spontánne.

V porovnaní s predchádzajúcimi modelmi má nový rad Strive Belt väčšie hlavné vrecko, do ktorého sa zmestia telefóny väčších plusových rozmerov.

Parametre

Šport Beh
Sezóna 2022 Q3
Typ tašky Ľadvinka
Objem tašky/batohu Do 5 litrov
Využitie tašky/batohu Bežecké

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme