info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Sensor Merino Upper Mountains dámská mikina klokanka černá

Dámska merino mikina

Vyberte svoju veľkosť Ako vybrať?

V piatok 19. 4. u vás

V tejto veľkosti už len 1 kus. Teraz alebo nikdy.

72,95 € 90,00 € ušetríte 17,00 € -19 %
  • Tento produkt má dopravu zadarmo
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Sensor

18200041

Produktové video

Popis

Dámska mikina štýlu klokanka s vreckom na bruchu a kapucňou.

Praktická a pohodlná mikina MERINO WOOL UPPER vznikla kombináciou dvoch skvele sa doplňujúcich materiálu. Vonkajšia časť farebne odlišná od tej vnútornej, je vyrobená z Merino vlny, zatiaľ čo tá vnútorná z Nano Soft polypropylénu.

Merino vlna príjemne zahreje, reguluje teplotu vášho tela a tiež zabraňuje nepríjemného zápachu. Vnútorné Nano Soft polypropylén, dodáva mikine potrebnú odolnosť a pevnosť. Mikina Merino je ideálna do chladnejších podmienok, kedy sa môžete plne spoľahnúť na vlastnosti Merino vlny.

Parametre

Šport Beh , Outdoor / Turistika , Cyklistika , Zjazdové lyžovanie , Bežecké lyžovanie , Skialpinizmus
Sezóna 2021 Q1
Vlastnosť oblečenia Ochrana proti chladu
Kapucňa Áno
Technológie Merino Upper

Merino Upper

Tu nie je čo zvažovať, jasno je už od pohľadu. Vyššia gramáž, viac materiálov, väčšia miera pohodlia. Kolekcia Merino Upper kombinuje vlastnosti vynikajúcej vlny z Nového Zélandu s mimoriadne príjemným a kvalitným umelým vláknom. Priamo v Českej republike tak Sensor vyrába jedny z najuniverzálnejších športových mikín na trhu. Rýdzo česká ručná práca, ktorá ti pomôže zdolať svet.

Výhody Merina sú nespochybniteľné. Vďaka svojej schopnosti odvádzať pot a trvalo hriať napriek vlhkosti je v oblasti funkčného oblečenia úplným vládcom. V tomto prípade sme exkluzívny prírodný materiál navyše doplnili aj trochou ľudskej invencie. Jemná vnútorná strana z umelého hodvábu eliminuje akékoľvek nepríjemné hryzenie a dodáva mikinám oveľa väčšiu pevnosť a odolnosť. Obohatením o ióny striebra získal navyše tento úplet prvotriednu antibakteriálnu ochranu.

Niet divu, že s toľkými unikátnymi vlastnosťami sa táto rada presadila nielen ako druhá vrstva na hory. Široká ponuka strihov a variant tí dovolí vziať na seba mikinu aj pri bežnom nosení. Prečo aj nie? Aktívne a dobrodružné povahy môžu len ťažko zamieriť pri výbere oblečenia vyššie než pre Merino Upper.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme