info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

On Running Cloudultra W

Dámska bežecká obuv

Vyberte svoju veľkosť Ako vybrať?

V pondelok 6. 5. u vás

V tejto veľkosti už len 1 kus. Teraz alebo nikdy.

104,95 € 189,95 € ušetríte 85,00 € -45 %
  • Tento produkt má dopravu zadarmo
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

On Running

000044.99043

Pojem "ultra" je v slovníku definovaný ako "prekročenie limitov". Práve na to je zariadenie Cloudultra určené. Maximálne tlmenie pri ultra vzdialenostiach. Kombinovaná podrážka CloudTec® a utesnená podrážka vám umožní pohybovať sa po kamenistých alebo štrkových cestách v úplnom pohodlí. Vďaka novej technológii FlipRelease sa zmierňujú otlaky na nohách pri dlhých vzdialenostiach. Zvyšujte rýchlosť. Prejsť na Ultra.

Dvojité odpruženie

  • Pre dokonalú obuv sme zdvojnásobili superpenu Helion™. Dve vrstvy materiálu Clouds pracujú v tandeme a poskytujú maximálne odpruženie a dlhotrvajúce pohodlie.

Speedboard

  • Speedboard® inšpirovaný zariadením Cloudventure. Širší v strede pre optimálnu podporu

Prepnutie do režimu Zapnutý komfort

  • Vďaka úplne novej úprave FlipRelease je táto obuv ešte pohodlnejšia. Dosiahnete to tak rýchlo a jednoducho ako stlačením tlačidla.Ideálne na dlhé behy, keď vám začnú opúchať nohy.

Mäkký, ale pevný

  • Dvojvrstvový sendvičový zvršok je odolný a priedušný. Spolu s perforovanou obalovou konštrukciou pre vynikajúci tepelný komfort vám budú sedieť ako vaše obľúbené ponožky.

Platforma pre maximálny výkon

  • Zámková dlažba Cloudy je odolná voči kameňom a ľahko sa čistí. Missiongrip™ s tromi nezávislými trakčnými vzormi vám umožní byť pánom terénu a cesty.

Parametre

Šport Beh , Outdoor / Turistika
Sezóna 2022 Q3
Typ došľapu Neutrálny
Typ bežeckej obuvi Tréningová
Typ povrchu - beh Terén - trail
Úprava obuvi Priedušná
Výška obuvi Nízka
Šírka topánky Štandardná
Tlmenie Stredné tlmenie
Drop 8 mm
Využitie outdoor obuvi Ľahká turistika
Typ outdoor obuvi A
Technológie CloudTec® , Helion™ superfoam , Missiongrip™

CloudTec®

Patentovaná technológia CloudTec® spoločnosti ON je navrhnutá tak, aby bola zaistená mäkké pristátie a následný výbušný vzlet. Vysledok? Neuveriteľne ľahký pocit behu. Žiadny kompromis v oblasti kontroly a ochrany proti nárazu. Inými slovami, behanie po obláčikoch.

Helion™ superfoam

Helion je odpružená pena, ktorá dokáže všetko. Pokrokové výrobné metódy spájajú tuhšie penové prvky s mäkšími sekciami pre dosiahnutie lepších vlastností materiálu. Helion je ľahký na váhe, ale má skvelú návratnosť energie. Je vnímavý a pritom chráni. Je tiež odolný voči zmenám teploty pre celoročný vysoký výkon. Helion je viac než len pena. Je to SuperPen.

Missiongrip™

Žiadne dve cesty nie sú rovnaké. Prijatie tejto nepredvídateľnosti znamená jediné, podošva ktorá zvládne čokoľvek. Missiongrip prináša odolnosť trailovej topánky s nezameniteľným pocitom behu na obláčikoch. Rôzne trakčné gripy vám pomôžu vyrovnať sa s drsnou a hladkou zemou a dosiahnuť vrchol v rekordnom čase. Bezkonkurenčné odpruženie CloudTec potom tlmí nárazy a vy sa stanete pánom zbehu.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme