info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Oliver Suprior 300

Bedmintonová raketa

Skladom u dodávateľa
Dodanie 4-7 pracovných dní
26,95 € 27,57 € ušetríte 0,00 €
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Oliver

31130

Stabilný rám rakety, formovaná väčšia hlava. Rám pre väčšiu silu. Ideálna raketa pre začínajúcich hráčov.

Parametre

Šport Bedminton
Sezóna 2021 Q3
Typ produktu - rakety Raketa
Vyváženie rakety Do hlavy
Pružnosť rakety Tuhá
Štýl hry Univerzálny
Technológie The Eplon™+K12 , Nano-Eplon™ , Metacarbon™

The Eplon™+K12

Materiál Eplon ™ + K12 sa naďalej používa pre konštrukciu výkonných rakiet Prof-Line. Vďaka novej technológii spracovania uhlíkových vlákien sa vytvára materiál, ktorý má lepšie a účinnejšie mechanické vlastnosti. Použitie technológie Eplon ™ + K12 sa zameriava na zlepšenie prenosu energie, ovládanie loptičky a zníženie vibrácií. Oválne uhlíkové vlákna sa spriadajú do plochých pásov, ktoré sú oveľa tenšie než bežné uhlíkové vlákna. Výsledkom je jemnejšia a hustejšia štruktúra zŕn, ktorá má lepšie mechanické vlastnosti a pojme viac materiálu v rovnakom rozmedzí. To vedie k zníženiu množstva materiálu a menšej hmotnosti.

výhody
1 Ultra ľahká a tenká vrstva umožňujúca úspory hmotnosti
2 Rovnejšie vlákna so zníženým krimpovaním optimalizujú a posilňujú kompozit
3 Jednoduchá manipulácia, rezanie a umiestnenia ručne a automatizovane
4 unikátny dizajn

Nano-Eplon™

Nano-Eplon ™ je trojrozmerná, nanometrické uhlíková sieť. Táto sieť je jedným z najpevnejších materiálov, aké kedy boli vyrobené. Jednou z najvýznamnejších vlastností je extrémne bezstratový prenos impulzov a stabilita.
Technológia Nano-Eplon™ od OLIVER zaisťuje perfektnú kombináciu ľahkosti, stability a sily. Nový 3D-Mesh je umiestnený vo sweet-spot zóne, aby sa zväčšila torzná tuhosť a zvýšila sa sila. Rozloženie metakarbonů a grafitov sa posilní, bez toho aby došlo k zvýšeniu hmotnosti.

Metacarbon™

Metacarbon ™, vlákno vyvinuté spoločnosťou OLIVER, zväčšuje tlak v kilopondoch na mm², štyrikrát viac než titán. Teraz je možné znížiť hustotu rámu a zabezpečiť dlhšiu trvanlivosť.

Hoci Metacarbon ™ má základnú tuhosť. Spojenie s HSM- živicou zabezpečuje mimoriadnu pružnosť. Použitie Metacarbon ™ umožňuje zníženie hmotnosti. Držiaky Metacarbon ™ ponúkajú optimálne pohodlie, manipuláciu a tlmenie vibrácií. Metacarbon ™ umožňuje dynamickú a výbušnú hru vďaka vylepšenému prenosu energie, redukciihmotnosti a trvanlivosti.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme