info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Leki Makalu FX Carbon AS

Trekingové palice

Skladom u dodávateľa
Dodanie 6-11 pracovných dní
187,95 € 205,00 € ušetríte 17,00 € -8 %
  • Tento produkt má dopravu zadarmo
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Leki

65220631

Produktové video

Popis

Makalu FX Carbon AS vás podporí na vašej ďalšej horskej túre. Nárazuvzdorná verzia palice je vybavená systémom tlmenia nárazov DSS, ktorý zabezpečuje zníženie nárazových síl, a tým odľahčuje svaly, kĺby a väzy. Novo vyvinutá rukoväť Aergon Air bola detailne vylepšená v každom ohľade a optimalizovaná z hľadiska komfortu a ovládania. Vďaka špeciálnej technológii dutín je možné dosiahnuť kombináciu ľahkej konštrukcie a veľkých podporných plôch, ktoré reagujú na všetky ergonomické požiadavky vašej ruky. Zadná časť rukoväte Aergon Air je plne pogumovaná a poskytuje maximálnu priľnavosť a kontrolu pri zjazde z kopca. Šikmý uhol pomáha zápästiu optimálne viesť a polohovať palicu a mimoriadne prispieva k bezpečnosti na horách. Makalu FX Carbon AS zaručuje kontrolované používanie palíc na horách! Bezpečnostný popruh Lock Skin 4.0 nastaviteľný uzamykací popruh. Je ultraľahká, veľmi priedušná a poskytuje maximálny komfort pri nosení. 110-130 cm dĺžka palice.

Parametre

Šport Outdoor / Turistika
Sezóna 2022 Q1
Typ palice Skladacia
Materiál trekingové palice Karbón , Hliník
Technológie External Locking Device , Dynamic Suspension System , Speed Lock Plus , DSS Tip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air

External Locking Device

Minimálne rozmery po zložení & ultra ľahké. Rada skladacích palíc značky LEKI je jednoducho menšia, ľahšia, lepšia. Možnosti ich použitia sú rozmanité. Či už na prístup k ferrate, na trail running v teréne, na malú pešiu túru alebo ako palicu na výlety.

  • External Locking Device pre rýchle a jednoduché zloženie a rozloženie
  • Vysoko výkonné napínacie lanko s vystuženým plášťom z PE zaisťujúcim trvalú ochranu vlákien
  • Pružina umiestnená v spodnej časti zaručuje optimálne napnutie a automatickú kompenzáciu dĺžky lanka
  • Špeciálne hliníkové objímky chránia vysokomodulové uhlíkové vlákna a zaisťujú dokonalé spojenie jednotlivých segmentov

Dynamic Suspension System

Systém DSS redukuje otrasy, ktoré vznikajú pri dopade diery na zem až o 40%. Chytrá konštrukcia absorbujúca vibrácie je založená na šikovnom polohovaní hrotu a špeciálnom elastomery, ktorý funguje ako tlmiaca zložka.

Speed Lock Plus

SpeedLock je celosvetovo prvý a zatiaľ jediný vonkajší aretačná systém certifikovaný spoločnosťou TÜV Süd. Požiadavka TÜV na nosnosť 55 kg bola významným spôsobom prekonaná. Bezpečnostná rezerva, ktorá môže zachrániť život. Dodatočné nastavenie prídržnej sily je možné kedykoľvek.

Speed ​​Lock + systém pre vonkajšie nastavenie je o 35% ľahší a o 27% menší ako doterajší systém Speed ​​Lock. K tomu má rovnakú prídržnú silu ako jeho predchodca. Standard, požadovaný skúšobným inštitútom TÜV, je výrazne prekročený.

DSS Tip

Robustný hrot, ktorý zaručuje presné nasadenie a dokonalú stabilitu v takmer každom teréne.

Trekking 2.0 Basket

Kompaktný trekingový tanierik. Chráni pred uviaznutím v snehu a blate a dá sa ľahko vymeniť ručne.

Aergon Air

Aergon Air kombinuje ľahkosť a stabilitu. Jeho ergonomický tvar zaručuje maximálne pohodlie, zatiaľ čo plne pogumovaná úchopná hlava zaručuje absolútnu kontrolu.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme