info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Nafukovacia karimatka Thermarest NeoAir XLite 2020 Small

Thermarest NeoAir XLite 2020 Small

Nafukovacia karimatka

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
117,88 € 161,56 € ušetríte 43,00 € -27 %

Nafukovacia karimatka NeoAir Xlite ponúka minimálnu veľkosť v zbalenom stave a maximálne pohodlie, keď je rozbalená. Určite poteší všetkých milovníkov cestovania naľahko. Neprekonateľná technológia Triangular Core Matrix poskytuje najlepší pomer tepelnej izolácie a hmotnosti v kategórii konštrukcií nafukovacích matracov. Hrúbka 6,4 cm zaisťuje užívateľovi vynikajúcu stabilitu a pohodlie pri spaní. Kompaktný karimatka sa môže pochváliť hodnotou koeficientu tepelnej izolácie R-value 4,2, čo umožňuje užívateľom pohodlne táboriť po väčšinu roka. Xlite sa vyrába v niekoľkých veľkostiach, aby uspokojila všetkých používateľov podľa ich potrieb. Novinkou je vysoko účinný ventil WingLock, ktorý umožňuje nafúknuť matrac trikrát rýchlejšie vďaka rozšírenému otvoru a jednosmernému ventilu so spätnou blokáciou. Súčasťou karimatky je nafukovací vak, kompresný obal a opravná sada.

  • Bezkonkurenčný pomer izolácie a hmotnosti: jedna vrstva reflexného hliníkového záteru patentovanej technológie ThermaCapture ™ zachytáva a vracia sálavé teplo späť k telu, konštrukcia Triangular Core Matrix ™ minimalizuje tepelné straty - to všetko iba konštrukciou, bez navýšenia objemu a hmotnosti ďalšie izolačnou výplňou
  • Vynikajúce pohodlie: hrúbka 6,4 cm a konštrukcia komôr poskytujú bezkonkurenčnú stabilitu a oporu
  • Ultra zbaliteľná: vďaka unikátnej konstrtukci je možné karimatku po vyfúknutí zbaliť do minimálnych rozmerov
  • WingLock ™ Valve: spoľahlivý ventil s intuitívnym ovládaním a spätnú blokáciou vzduchu pri nafukovaní maximalizuje prietok vzduchu pre ľahšie nafúknutie a rýchlejšie vypúšťanie
  • Výber veľkostí: niekoľko veľkostí vám umožní vybrať dĺžku, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám
  • Príslušenstvo: súčasťou balenia je nafukovací vak, kompresný obal a opravná sada

Rozměry: dĺžka: 119 cm x šírka: 51 cm

Parametre

Šport Outdoor / Turistika
Typ karimatky Nafukovacia
Technológie ThermaCapture™ , Triangular Core Matrix™

ThermaCapture™

Náš patentovaný reflexný povlak posiela teplo späť do vášho tela a zabraňuje tepelným stratám, čo vám šetrí energiu pre nadchádzajúce dobrodružstvo.

Triangular Core Matrix™

Patentovaná technológia využíva dve skladané vrstvy trojuholníkových prepážok na vytvorenie stabilného povrchu pri minimalizácii tepelných strát.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme