info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Outdoorová kuchyňa Summit to Eat fazolový kotlík

Summit to Eat fazolový kotlík

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
5,77 € 6,41 € ušetríte 0,00 € -10 %

Vychutnajte si toto výdatné jedlo na vašej expedíciu alebo výletu. Tento pokrm, vhodný pre vegánov i vegetariánov, je plný zdravých fazule v chutnej cesnakovo-bylinkovej omáčke. Toto jedlo je perfektný, keď potrebujete jedlo na cesty, ktoré vás udržia v plnej sile na zdolanie všetkých dobrodružstiev.

Miešané fazuľa (48%) (červené, biele, Borlotti, maslové fazuľa, cícer), krájaná mrkva, zelené fazuľky, cibuľa, repkový olej, paradajkový pretlak, cesnak, oregano, kukuričná múka, soľ, biele korenie

Príprava:

1. Odtrhnite okraj vrecka.
2. Vyberte vrecko obsahujúce pohlcovač kyslíka (nehorľavý sáčok obsahujúci oxid železa pohlcujúce vlhkosť).
3. Do vrecka nalejte horúcu vodu (malé balenie 280 ml / veľké balenie 450 ml) a zamiešajte.
4. Uzavrite vrecúško a obsah ponechajte rehydratovať.
5. Po 8 minútach zamiešajte, prípadne dochuťte.

Pokrm je možné konzumovať priamo z vrecúška alebo podľa potreby servírovať na tanier.

Bez použitia umelých konzervantov:

Vďaka uprednostňovaným použitie prírodných ingrediencií pred umelými prísadami majú pokrmy Summit to Eat vynikajúci prírodná aróma.

Aké sú výhody vymrazovaných potravín?

Vzhľad - lyofilizovanej (vymrazovania) potraviny si zachovávajú svoj pôvodný tvar a štruktúru, na rozdiel od potravín sušených na vzduchu, ktoré sa zmenšujú a scvrkávajú v dôsledku vysokej teploty spracovania. Stačí pridať vodu a počas niekoľkých minút potraviny vrátite do ich pôvodnej podoby.

Chuť - chutia rovnako dobre ako čerstvé. Vymrazovania odstráni vodu, nie chuť. Takže lyofilizovanej potraviny si uchovajú prakticky všetky svoje chute, vitamíny a nutričný obsah.

Hmotnosť - váži menej ako čerstvé. Vymrazovaním sa potraviny zbaví 98% vody. Tým sa výrazne zníži hmotnosť, čo uľahčuje manipuláciu a znižuje náklady na dopravu. Napríklad 10 kg jahôd váži iba 1 kg po vymrazený - jednu desatinu svojej pôvodnej váhy! Rýchlo sa však môžu rehydratovať späť do svojej pôvodnej hmotnosti.

Dlhá trvanlivosť - vymrazovania potraviny možno skladovať po niekoľko rokov pri izbovej teplote bez akéhokoľvek poškodenia alebo znehodnotenie. Záručná doba 7 rokov od dátumu výroby.

Nízke náklady skladovanie
- pretože môžu byť uložené v izbovej teplote, nevyžadujú nákladné studené alebo chladené skladovacie priestory, takže je uskladnenie oveľa lacnejšie

Parametre

Šport Outdoor / Turistika
Typ vybavenia na varenie Cestovná/expedičná strava
Typ stravy Jedlo

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme