info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Ultraľahká bežecká vesta Silva Strive Ultra Light XS/S

Silva Strive Ultra Light XS/S

Ultraľahká bežecká vesta

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
64,29 €

Silva

37890

Strive Ultra Light je najľahšia a najtenšia vesta na trailový beh od spoločnosti Silva. Je to váš najlepší spoločník na rýchlejšie behy a preteky. Táto bežecká vesta je vyrobená z priedušnej a ľahkej sieťoviny pre optimálne vetranie a skvelý odvod potu. Bežte slobodne s týmto super tenkým bežeckým balíkom, ktorý váži len 139 gramov!

Keď záleží na rýchlosti a sekundách, záleží aj na detailoch. Ultraľahká bežecká vesta Strive má vpredu štyri vrecká na ľahký prístup k potrebným veciam pri zachovaní rýchlosti. Dve predné vrecká sú určené na mäkké fľaše Silva (nie sú súčasťou balenia), ktoré sú upevnené kompresnými popruhmi. Ďalšie dve vrecká sú ideálne na gély a tyčinky - a na odpadky, keď ste na cieľovej rovinke. Na bokoch sú tiež dve vrecká; jedno sieťované a jedno na zips. Bezpečne sa do nich zmestí telefón (vrecko na zips je vodotesné), ako aj pár rukavíc, čiapka, kompas, gély a tyčinky. Zadné vrecko je stredne veľké a možno ho použiť na náhradnú bundu alebo batériu do čelovky.

Strive Ultra Light sa dodáva v troch veľkostiach: XS/S (139 g), M (157 g) a L/XL (178 g) a je to ľahký bežecký batoh s veľkým komfortom. Dvojité hrudné popruhy zaisťujú flexibilné a pohodlné nosenie a batoh je priedušný vďaka sieťovine. Materiály a vlastnosti sú vysoko kvalitné, takže bežecká vesta vydrží veľa behov a kilometrov. Po prepotenom behu ručne vyperte ultraľahký bežecký batoh Strive a pomocou jednoduchého zavesenia ho rýchlo vysušte a pripravte na ďalší beh!

Tento bežecký batoh má aj píšťalku pre prípad núdze a reflexné detaily pre skvelú viditeľnosť pri behu v tme. Je pripravená na integráciu čelovky s výstupmi na kábel zo zadného vrecka.

Špecifikácie:

  • Nízka hmotnosť! Hmotnosť tohto bežeckého batohu začína na 139 gramoch (v závislosti od veľkosti).
  • Pohodlné nosenie Dvojité hrudné popruhy na flexibilné a pohodlné nosenie
  • Ľahko prístupné vrecká Vpredu sú 4 vrecká a ďalšie na bokoch a vzadu
  • Vyrobené z priedušnej sieťoviny na optimálne vetranie a odvod potu
  • Bezpečnostné detaily Tento bežecký batoh má bezpečnostnú píšťalku a reflexné potlače pre skvelú viditeľnosť

Parametre

Šport Beh
Sezóna 2022 Q1
Typ tašky Batoh , Bežecká vesta
Využitie tašky/batohu Bežecké
Technológie DWR

DWR

Skratka pochádza od Durable Water Repellency (trvale odpudzujúce vodu). Ide o trvalú impregnáciu zaisťujúcu vodeodolnosť. Vďaka nej vonkajšie materiály nevstrebávajú vlhkosť. Je používaná ako u fleecového, tak u nepremokavého oblečenia a stanov. Jej účinnosť sa ale postupne znižuje v dôsledku opakovaného prania.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme