info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Trekingové palice Silva Hole Walking poles aluminum

Silva Hole Walking poles aluminum

Trekingové palice

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
56,93 € 59,90 € ušetríte 2,00 € -5 %

Silva

38123

S týmito paličkami si môžete zefektívniť svoje vychádzky. Tieto palice sú vyrobené z kvalitného hliníka, ktorý dlho vydrží a poskytne vám skvelú oporu pri cvičení. Korkové rukoväte sú pohodlné pri vysokých aj nízkych teplotách a poskytujú hladký pocit aj pri dlhších prechádzkach. Rukavičky na zápästie sa dajú ľahko prispôsobiť vašej ruke a zabezpečujú, že palice zostanú na svojom mieste.

Hliník 7075 je vysokokvalitný materiál, ktorý uprednostňujú nordic walkeri, ktorí sú vášnivými cvičencami. S týmito palicami budú vaše prechádzky pohodlné napriek tomu, ako veľmi posúvate svoje limity alebo svoj pulz. Palice sa dajú nastaviť na ľubovoľnú dĺžku v rozmedzí od 105 cm do 140 cm.

S týmito paličkami na chôdzu môžete vyzvať na súboj počasie bez ohľadu na ročné obdobie. Súčasťou balenia sú odnímateľné košíky na sneh, ako aj gumené labky, ktoré sú tvarované na hladký kontakt s asfaltom a ktoré kopírujú váš prirodzený pohyb. Karbidové hroty sú konkávne pre dobrú priľnavosť na chodníkoch a navyše sú vymeniteľné, takže môžete prejsť veľa kilometrov. Snehové koše, karbidové hroty a gumové labky sa dajú kúpiť aj ako náhradné diely. Tieto palice sú naozaj stvorené na chôdzu, rovnako ako vy.

Parametre

Šport Outdoor / Turistika
Sezóna 2022 Q1
Typ palice Teleskopická
Materiál trekingové palice Hliník

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme