info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Bežiaci svetlomet Silva Čelovka Exceed 4XT Default

Silva Čelovka Exceed 4XT Default

Bežiaci svetlomet

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
349,08 € 364,90 € ušetríte 15,00 €

Silva

37984

NOVINKA! Najvýkonnejší čelová lampa SILVA na trhu s úctyhodným svetelným tokom 2000 lúmenov as boost módom, ktorý po obmedzenú dobu poskytuje výkon až 2300 lúmenov. Čelovka Silva Exceed 4XT je určená pre najnáročnejšie outdoorové a športové aktivity. Technológia Intelligent Light kombinujúca široký svetelný kužeľ a ďaleký dosvit až 220 metrov. 4 svetelné režimy. Indikácia kapacity batérie. Nabíjacia batéria Li-Ion 10,5Ah s obalom pre rôzne uchytenie, predlžovací kábel s možnosťou uloženia batérie do batohu, na rám bicykla a pod., Ergonomická čelenka, špeciálny držiak pre pripevnenie na helmu a špeciálny držiak na rám bicykla - to všetko je súčasťou praktického balenie. Možnosť zapínania / vypínania v rukaviciach vďaka veľkému tlačidlu. Nabíjanie cez USB-C či klasickú zásuvku.

Technická špecifikácia:
Flow Light ™
Intelligent Light ™
Svetelný výkon / dosvit: 2000 (2300) lumen / 220 m
Čas výdrže batérie na jedno nabitie: 4 h (najvyššia režim) / 63 h (úsporný režim)
Typ batérie: Li-Ion 7,2V 10,5Ah
Vodeodolnosť: IPX5
Teplotný rozsah pre použitie lampy: -20 ° C do + 60 ° C
Hmotnosť: 129g bez batérie
Indikácia nízkej kapacity batérie
Držiaky na bicykel a helmu
Napájací USB-C kábel

Parametre

Šport Beh , Outdoor / Turistika
Sezóna 2021 Q3
Zdroj Dobíjací akumulátor
Typ produktu - svietenie Čelovka
Technológie Intelligent Light , Flow Light

Intelligent Light

Technológia Silva Intelligent Light® sa stará o optimálnu distribúciu svetla. Kombinuje široký svetelný kužeľ a intenzívne bodové svetlo. Vďaka tomu má užívateľ skvelý periférny rozhľad, a pritom dobre vidí ako bezprostredne pred seba, tak aj do diaľky. Vďaka tomu nie je potrebné toľko pohybovať hlavou. Človek má väčšiu istotu a rovnováhu pri pohybe v teréne a môže byť ešte rýchlejší.

Flow Light

SILVA Flow Light je dômyselná funkcia, ktorá vám poskytne niekoľko verzií SILVA Intelligent Light ® v tom istom čelovom svietidle. Vyvinuté pre multišportové aktivity, umožňuje plynulé vyladenie svetelného obrazu pre rôzne činnosti jednoduchým naklonením svetla nahor alebo nadol. Pri nasmerovaní dole sa svetelný lúč zväčší a optimalizuje pre aktivity pri nižších rýchlostiach. Pri pohľade dopredu sa svetelný lúč predĺži a optimalizuje pre vyššie rýchlosti.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme