info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
 Detská multifunkčná šatka  Sensor Tube Coolmax Thermo dětský šátek multifunkční korál

Sensor Tube Coolmax Thermo dětský šátek multifunkční korál

Detská multifunkčná šatka

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
18,67 €

Sensor

21200068

Detský multifunkčná šatka značky Sensor vyrobený z hrejivého funkčného materiálu Coolmax Thermo. Šatka možno zložiť ako čiapku, klasický šatku na krk, potítko na ruku a podobne. Šatka je ideálna pod prilbu na bicykel, lyže, alebo ako účinná ochrana pred slnkom pri Vašich vysokohorských túrach. Šatka Sensor sa čoskoro stane nevyhnutným doplnkom pri Vašich športových aktivitách.

Parametre

Sezóna 2021 Q3
Technológie Coolmax Thermo

Coolmax Thermo

Funkčná bielizeň Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny na chladnejšie dni. Použitý materiál zabezpečuje vynikajúcu termoreguláciu a odvod vlhkosti od tela. Okrem toho použité vlákno s trvalo zabudovanými iónmi striebra poskytuje vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Coolmax Thermo je odolný, rozmerovo stabilný a vysoko elastický. Oblečenie sa môže používať ako prvá alebo druhá vrstva a je vhodné na celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity.
Nový rad Coolmax Thermo teraz obsahuje materiál Coolmax Ecomade. Spodná bielizeň si zachováva rovnaké vlastnosti a výhody ako predtým, ale zároveň je šetrnejšia k životnému prostrediu. Vlákno obsahuje vysoké percento recyklovaného materiálu (97 %), a tým zmierňuje vplyv na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sa v šiestich krokoch transformujú a slúžia ako základ nášho funkčného oblečenia. Vďaka tomu nový materiál ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela, takže sa budete cítiť skvele počas celého nosenia.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme