info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Tričká Sensor Thermo dětské triko dl.rukáv zip černá/ufo

Sensor Thermo dětské triko dl.rukáv zip černá/ufo

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
26,77 € 33,89 € ušetríte 7,00 € -21 %

Sensor

18200056

Rad funkčného prádla Thermo tvoria teplý jednolící elastický úplet ideálny pre všetkých zimomřivce. Použitý materiál zaručuje skvelé funkčné vlastnosti, transport vlhkosti od tela a termoregulačné schopnosť. Využitie vlákna COOLMAX® Fresh s trvalo inkardinovaného iónmi striebra zároveň prináša vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Thermo je odolné, tvarovo stále a vysoko elastické, napriek tomu je toto prádlo veľmi jemné na dotyk. Intenzívnym vyčesaním rubovej strany totiž úplet získava na objeme a mäkkosti. Bielizeň je možné použiť ako prvú alebo druhú vrstvu a je vhodné pre celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity.

Parametre

Šport Outdoor / Turistika , Zjazdové lyžovanie , Bežecké lyžovanie
Sezóna 2020 Q3
Dĺžka rukáva Dlhý rukáv
Vlastnosť oblečenia Odvod potu
Technológie Thermo

Thermo

Obstála by aj v severskej kriminálke. Rada funkčného oblečenia Thermo do nej už na prvý pohľad zapadá nielen štýlovým nórskym vzorom. Vďaka použitiu značkového vlákna Coolmax Fresh odvádza vlhkosť z tela spoľahlivejšie než policajt zločinca do ciel. Fantastická termoregulácie sa tak dostaví efektívne a rýchlo na akomkoľvek mieste činu. Tento materiál ťa však udrží v suchu výrazne lepšie, než falošné alibi podozrivého.

Rubová strana úpletu ručne vyrobeného v Česku je vďaka intenzívnemu vyčesávanie objemnejšia a mäkšia. Takže nikoho neobmedzuje v práve na pohodlie a maximálny komfort vymáha dôslednejšie ako správny náčelník policajného zboru zákon. Prímes striebra podobného tomu vo vlasoch skúseného vyšetrovateľa zaisťuje nášej termobielizni trvalé antibakteriálne vlastnosti na celé roky dlhé služby.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme