info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Sensor Motion dámské triko polo kr.rukáv růžová

Dámske funkčné tričko

Vyberte svoju veľkosť Ako vybrať?

Vo štvrtok 18. 4. u vás

V tejto veľkosti už len 1 kus. Teraz alebo nikdy.

55,00 €
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Sensor

18100038

Rad funkčného prádla Motion tvorí jednolící elastický úplet vyrobený zo špeciálneho bikomponentního mikropolyesterového vlákna Pulsar. Toto vlákno umožňuje docieliť dvojfarebného efektu - melírovanie. Špeci ň tvarované polyesterové vlákno Pulsar zaručuje výborné fyziologické vlastnosti - rýchly odvod vlhkosti od tela a veľmi rýchle schnutie. Ďalej sa vyznačuje vysokou elasticitou, pevnosťou a jemnosťou. Výrobky z radu Motion sa preto ľahko udržujú, majú vysokú stálosť farebného odtieňa, sú odolné voči odieraniu, rýchlo schnú a drží tvar. Bielizeň je vhodné na beh v chladnejších podmienkach, zimné športy, sálové športy aj na bežné voľnočasové aktivity. Motion má voľnejší strih a je možné ho použiť ako prvú aj druhú vrstvu.

Parametre

Šport Outdoor / Turistika , Zjazdové lyžovanie , Bežecké lyžovanie
Sezóna 2020 Q3
Dĺžka rukáva Krátky rukáv
Vlastnosť oblečenia Odvod potu , Elastické
Technológie Motion

Motion

Pohyb. Ani ty nevydržíš v neustále sa meniacom vesmíre na mieste. Vyžaduješ akciu. A k tomu musíš mať funkčné oblečenie, ktoré ťa neobmedzuje. Také, aké ti dá voľnosť. Dovolí ti hýbať sa. Potrebuješ Sensor Motion.

Tento materiál je totiž ako stvorený pre akýkoľvek šport. Jeho dokonalá elasticita a skvelá odolnosť ťa nebude brzdiť ani pri tej najväčšej drine. Špeciálne tvarované vlákno využívame pod Hostýnskými vrchmi tak, aby čo najlepšie odvádzalo pot. Zaistí ti pocit sucha, aj keby z teba lialo akokoľvek. Vďaka tomu sa ti budú kúsky z tejto kolekcie hodiť aj ako termo tričko a nohavice pri behu v chladnejších podmienkach. Alebo ho vďaka voľnejšiemu strihu využieš ako druhú vrstvu.

Funkčné oblečenie Motion ale v kľude navleč aj pri sálových športoch alebo len tak na vychádzku prírodou. Jemnosť úpletu pocítiš hneď, ako ho na seba natiahneš. Ver, že keby to išlo, tak už ho nevyzlečieš. Našťastie všetky kusy z tejto kolekcie vyžadujú len minimum údržby. Veľmi rýchlo schnú a hlavne stále drží tvar a farbu. Takže tí vlastne nič nebráni v tom ho len rýchlo preprať, hodiť znovu na seba a vyraziť zdolávať ďalšie prekážky.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme