info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Dámska športová mikina Sensor Merino Upper Fox dámská mikina klokanka port red

Sensor Merino Upper Fox dámská mikina klokanka port red

Dámska športová mikina

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
87,87 € 90,00 € ušetríte 2,00 €

Sensor

22200052

Dámska mikina v klokanom štýle s vreckom na bruchu a kapucňou.

Praktická a pohodlná mikina MERINO WOOL UPPER vznikla spojením dvoch dokonale sa dopĺňajúcich materiálov. Vonkajšia časť, farebne odlišná od vnútornej, je vyrobená z vlny Merino, zatiaľ čo vnútorná časť je vyrobená z polypropylénu Nano Soft.

Merino vlna vás príjemne zahreje, reguluje telesnú teplotu a zabraňuje nepríjemným pachom. Vnútorný polypropylén Nano Soft , dodáva mikine potrebnú odolnosť a pevnosť. Mikina Merino je ideálna do chladnejších podmienok, keď sa môžete plne spoľahnúť na vlastnosti vlny Merino.

Parametre

Šport Beh , Outdoor / Turistika , Cyklistika , Zjazdové lyžovanie , Bežecké lyžovanie
Sezóna 2022 Q3
Vlastnosť oblečenia Ochrana proti chladu
Kapucňa Áno
Technológie Merino vlna

Merino vlna

Merino vlna pochádza zo špeciálneho druhu oviec žijúcich v chladných oblastiach. Odevy vyrobené z tohto materiálu sú veľmi príjemné na dotyk a neškrabú. Štruktúra vlákna a technológia tkania vytvárajú viac "vzduchových vreciek" a zaručujú tak tepelný komfort nositeľa. Vrecká udržujú vzduch zahriaty na tele a tvoria veľmi účinnú izoláciu. Merino vlna neutralizuje pot, prirodzene eliminuje zápach, je odolná voči nečistotám a má samočistiace vlastnosti. Vlákna sú schopné absorbovať veľké množstvo vlhkosti, pričom udržujú povrch suchý a teplý. Medzi nesporné výhody patrí vysoký stupeň izolácie, perfektná priedušnosť, schopnosť odvádzať vlhkosť preč od pokožky a UV ochrana. Vďaka svojim prírodným a rozložiteľným zložkám je oblečenie z merino vlny vhodné pre tých, ktorí trpia alergiami a astmou.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme