info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
 Dámske tričko Merino Sensor Merino Active Pt Mug dámské triko dl.rukáv lilla

Sensor Merino Active Pt Mug dámské triko dl.rukáv lilla

Dámske tričko Merino

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
67,30 € 72,00 € ušetríte 4,00 € -7 %

Sensor

21200013

Dámske tričko Merino Active Performance Tee s potlačou na prsiach je vyrobené z vysoko kvalitnej vlny Merino z Nového Zélandu.

Tričko z vlny Merino je veľmi príjemné na tele, vďaka jemným a dlhým vláknam prirodzene absorbuje a odvádza vlhkosť, hreje, aj keď je vlhké. Tričko Merino je odolné proti zápachu i pri dlhšom nosení. Merino má vynikajúce termoregulačné vlastnosti.

Parametre

Šport Outdoor / Turistika , Zjazdové lyžovanie , Bežecké lyžovanie , Skialpinizmus
Sezóna 2021 Q3
Dĺžka rukáva Dlhý rukáv
Vlastnosť oblečenia Ochrana proti chladu , Odvod potu
Technológie Merino Active , UPF 25+

Merino Active

Tohle termo oblečenie je ako stvorené k tomu, aby si aj v najhorších podmienkach predvádzal tie najlepšie výkony.

Funkčné prádlo z tejto kolekcie sa absolútne vymyká všetkým štandardom. Nielenže je vyrobené zo 100% novozélandskej vlny tej najvyššej kvality. Funkčné tričká, spodky aj ďalšie naše kúsky z radu Merino Active navyše ošetrujeme špeciálnou polyuretánovou úpravou. Vďaka unikátnej technológii sú uhladené aj tie najmenšie chĺpky a funkčné oblečenie tak nehryzie ani pri spotení. Práve v tom tkvie čaro nášho merino termoprádla z Bystřice pod Hostýnem.

Oblečenie Merino Active ťa v zime perfektne zahreje, aj keď je vlhké. V lete sa naopak môže pochváliť skvelou priedušnosťou, takže nehrozí prehriatie. Vďaka prirodzenej antibakteriálnej ochrane nezapácha ani po niekoľkých dňoch záťaže. Hlava sa ti nemusí variť ani kvôli obavám o životné prostredie. Termoprádlo Merino Active šijeme z obnoviteľných zdrojov. A to bez výnimky, všetko šetrné k našej planéte.

100% Merino Vás objíme, zahreje a bude skvele fungovať pri vašich športových aktivitách.
Negatívne vlastností vlny tj. žmolkovanie a "hryzenie" pri spotení je potlačené špeciálnymi polyuretánovými úpravami. Super wash - vykonáva sa už pri priadzi, polyuretán je zakondenzovaný pomocou plazmatického výboja. Nanosoft efekt - nanáša sa na konci úpravy na zafarbenú pleteninu. A navyše sanforizácia, kedy sa uhladzujú aj tie najjemnejšie chĺpky.

UPF 25+

UPF je faktor ochrany oblečenia pred slnečnými ultrafialovými lúčmi. Tento faktor je ovplyvnený typom tkaniny, hmotnosťou látky a farbou. Napríklad, tkanina hodnotená s UPF 25 povolí priechod iba 1/25 zo slnečného UV žiarenia.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme