info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Detský cyklistický dres Sensor Cyklo Helium dětský dres volný kr.rukáv lilla/girls tattoo

Sensor Cyklo Helium dětský dres volný kr.rukáv lilla/girls tattoo

Detský cyklistický dres

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
31,39 € 34,00 € ušetríte 2,00 € -8 %

Sensor

22100128

Detský cyklistický dres s farebnými motívmi. Dres má voľný strih s raglánovými rukávmi. Veľkosť detského dresu zodpovedá výške dieťaťa.

Materiál Coolmax Tech v odeve EcoMade je ľahký, pružný a rýchloschnúci. Ióny striebra zabraňujú zápachu a vytvárajú trvalú antibakteriálnu ochranu.

42% PES Coolmax Fresh, 51% PES micro, 7% Lycra + 84% PES, 16% Spandex

Parametre

Šport Cyklistika
Sezóna 2022 Q1
Dĺžka rukáva Krátky rukáv
Vlastnosť oblečenia Odvod potu , Voľné
Technológie Lycra® , Coolmax® Fresh , Coolmax Tech , UPF 25+

Lycra®

LYCRA® je umelé vlákno vyrobené z elastanu. Nepoužíva sa samotné, ale vždy v zmesi s inými vláknami. Materiálu dodáva unikátnu pružnosť a tiež pomáha držať jeho tvar. Oblečenie obsahujúce vlákno LYCRA® je pohodlné, odolné a ako stvorené k pohybu. Toto všetko je možné vďaka unikátnej pružnosti vlákna, ktoré je možné natiahnuť až na sedemnásobok pôvodnej dĺžky. Nedochádza k deformácii a vlákno sa vracia do pôvodného tvaru bez zmien.

Coolmax® Fresh

Športová horúčka je zase tu a ty sa musíš poriadne vypotiť. Lenže k tomu potrebuješ poriadne funkčné oblečenie. Coolmax Fresh disponuje výnimočnou schopnosťou odviesť vlhkosť z tela preč. Naviac je (blesku)rýchloschnúce. Takže jediné koláče, ktoré musíš riešiť, sú tie v rúre, a nie v podpazuší a na chrbte.

Na pohyb v lete je tento materiál ako stvorený. V teplom počasí oceníš jeho úžasnú ľahkosť. Skrátka funkčné tričko ako má byť. Neskutočne jemné vlákno ťa navyše pohladí, kedykoľvek sa otrie o pokožku. A pritom vyčarí pocit chladu aj tam, kde kúzlo bežného oblečenia dávno nefunguje.

Nie je to však žiadna mágia, len vyspelá technológia. Funkčné oblečenie Coolmax Fresh šijeme tak, aby čo najviac bránilo nepríjemnému prehriatiu organizmu. Tým sa zamedzuje strate tekutín. Jediný smäd, ktorý máš cítiť, je ten po ďalšej akcii. Pri tom všetkom sa ale vďaka pohodlnému strihu budeš vždy a všade cítiť nadmieru pohodlne.

Toto funkčné prádlo má však v rukáve aj ďalšie triky. Antibakteriálna úprava s iónmi striebra je tu na to, aby sa nešíril nepríjemný zápach. Syntetické vlákna navyše zaisťujú ochranu pred UV žiarením a do vrecka hravo strčia aj opaľovacie krémy s indexom 50. Mrkni von, je načase prestať pred pohybom zatvárať oči.

Coolmax Tech

Darwinova evolučná teória je kompletná. Chýbajúci článok rady Coolmax sa v Bystřici pod Hostýnem konečne našiel. Po sérii Fresh a Air priviedol Sensor na svetlo sveta edíciu Tech. Takže ak medzi funkčným prádlom do horúčavy hľadáš naozajstný poklad, teraz si narazil na zlatú žilu.

Ako už názov napovedá, Coolmax Tech predstavuje dokonalé víťazstvo techniky nad prírodou. Zázrak? Tak trochu. Výroba z najprepracovanejších umelých vlákien zaručuje, že nad tebou bude bdieť svätá trojica športového oblečenia:

1) Ľahkosť - Vďaka mimoriadne nízkej gramáži Coolmax Tech sa čas od času budeš musieť ohmatať, či máš vôbec niečo na sebe. Jediné, čo nahmatáš, bude ale nesmierne tenký materiál so špeciálnym povrchom. Ten má jedinú úlohu ...

2) Priedušnosť - Nech sa chystáš na svetový rekord, alebo ideš len po menších rybách, sieťovaná štruktúra odvedie každú kvapku potu z tvojho tela. V suchu by udržala aj maturanta, ktorý si pletie Máchu a Háchu. A pritom tento materiál zaschne rýchlejšie ako víno, ktoré jeho rodičia rozlejú omylom na koberec pri zapíjanie toho, že synov prepad u skúšky je celkom nie ...

3) Príjemnosť - Mikro polyesterové vlákna sú na dotyk hebkejšie ako hadia koža, ich povrch obohatený o ióny striebra pritom zabráni množeniu baktérií a šíreniu zápachu. Vďaka anatomickému strihu a plochým švom si tento materiál svoje miesto na slnku určite nájde. Obzvlášť, keď je odolný voči UVA a UVB žiareniu na úrovní opaľovacích krémov s indexom 50.

UPF 25+

UPF je faktor ochrany oblečenia pred slnečnými ultrafialovými lúčmi. Tento faktor je ovplyvnený typom tkaniny, hmotnosťou látky a farbou. Napríklad, tkanina hodnotená s UPF 25 povolí priechod iba 1/25 zo slnečného UV žiarenia.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme

9 dôvodov prečo nakúpiť u nás

Viac o nás »
  • why-Created with Sketch. Autorizovaný predaj 100 TOP značiek
  • why-Created with Sketch. Takmer 2300 výdajných miest po celej SR
  • why-Created with Sketch. Mobilná aplikácia pre iOS a Android
  • icon/online-poradenstvi Špičkové online poradenstvo
  • why-Created with Sketch. Doprava ZADARMO od 70 €
  • why-Created with Sketch. Darček k nákupu nad 225 €
  • why-Created with Sketch. Výber z 12119 produktov, 4975 skladom
  • calendarCreated with Sketch. Tovar môžete vrátiť až 30 dní
  • why-Created with Sketch. Vybavenie na 21 rôznych športov