info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Tričká Sensor Coolmax Fresh Pt Camp dětské triko kr.rukáv safír

Sensor Coolmax Fresh Pt Camp dětské triko kr.rukáv safír

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
15,30 € 23,00 € ušetríte 7,00 € -33 %

Sensor

20200034

Detské tričko Coolmax Fresh Performance Tee s kvalitnou potlačou. Tričko má voľnejší strih a možno ho použiť aj na iné ako športové aktivity. Tričko je vyrobené z materiálu Coolmax Fresh, tento materiál je vhodný do teplého počasia, kedy Vám ponúkne výborné termoregulačné vlastnosti a odvod potu.

SENSOR COOLMAX FRESH from Sensor Activewear on Vimeo.

Parametre

Šport Beh , Outdoor / Turistika , Cyklistika , Bežecké lyžovanie
Sezóna 2021 Q1
Dĺžka rukáva Krátky rukáv
Vlastnosť oblečenia Odvod potu , Voľné
Technológie Coolmax® Fresh

Coolmax® Fresh

Športová horúčka je zase tu a ty sa musíš poriadne vypotiť. Lenže k tomu potrebuješ poriadne funkčné oblečenie. Coolmax Fresh disponuje výnimočnou schopnosťou odviesť vlhkosť z tela preč. Naviac je (blesku)rýchloschnúce. Takže jediné koláče, ktoré musíš riešiť, sú tie v rúre, a nie v podpazuší a na chrbte.

Na pohyb v lete je tento materiál ako stvorený. V teplom počasí oceníš jeho úžasnú ľahkosť. Skrátka funkčné tričko ako má byť. Neskutočne jemné vlákno ťa navyše pohladí, kedykoľvek sa otrie o pokožku. A pritom vyčarí pocit chladu aj tam, kde kúzlo bežného oblečenia dávno nefunguje.

Nie je to však žiadna mágia, len vyspelá technológia. Funkčné oblečenie Coolmax Fresh šijeme tak, aby čo najviac bránilo nepríjemnému prehriatiu organizmu. Tým sa zamedzuje strate tekutín. Jediný smäd, ktorý máš cítiť, je ten po ďalšej akcii. Pri tom všetkom sa ale vďaka pohodlnému strihu budeš vždy a všade cítiť nadmieru pohodlne.

Toto funkčné prádlo má však v rukáve aj ďalšie triky. Antibakteriálna úprava s iónmi striebra je tu na to, aby sa nešíril nepríjemný zápach. Syntetické vlákna navyše zaisťujú ochranu pred UV žiarením a do vrecka hravo strčia aj opaľovacie krémy s indexom 50. Mrkni von, je načase prestať pred pohybom zatvárať oči.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme