info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
batoh Pinguin Integral 30 2020

Pinguin Integral 30 2020

batoh

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
81,61 €

Pinguin

325188

Parametre

Šport Voľný čas
Sezóna 2019 Q3
Typ tašky Batoh
Objem tašky/batohu 30-39 litrov
Využitie tašky/batohu Mestské a školské
Technológie YKK , Nylon 6.6 , Nifco , Spony Duraflex X-Lite Easy Access

YKK

Najkvalitnejšie a funkčné zipsy známe pre svoju dokonalosť a perfektné spracovanie. Vyznačujú sa svojou spoľahlivosťou a to aj po dlhodobom používaní.

Nylon 6.6

Nylon 6.6 (Polyamid 6.6) sa používa všade tam, kde je vyžadovaná veľmi vysoká mechanická pevnosť, pružnosť, tuhosť, dobrá stabilita za tepla a chemická odolnosť.
Používa sa vo vláknach pre odolné technické textílie, záťažové koberce a lisované diely (napr. ozubené kolesá).
V textilnom priemysle sa vlákna predávajú pod rôznymi značkami, napríklad Nilit alebo Cordura pre batožinu, ale používajú sa aj v automobilovom priemysle (airbag), pracovných odevoch či pre kobercové vlákna (napr. pod značkou Ultron).

Nifco

Značkové spony s doživotnou zárukou. Nifco je celosvetový dodávateľ funkčných plastových komponentov pre rozsiahlu sieť výrobcov produktov automobilového priemyslu. Základnou surovinou na výrobu spôn Nifco je polyoxymetylén (POM). Je známy tiež ako polyacetal alebo acetal. Ide o termoplastický polymér využívaný na výrobu presných dielov. Vyznačuje sa vysokou tuhosťou, vysokou odolnosťou proti opotrebeniu, tepelnou odolnosťou, pružnosťou, je bez chuti a vône, má veľmi nízky koeficient trenia. Je rozmerovo stály aj vo vlhkom prostredí, dá sa ľahko obrábať. 

Spony Duraflex X-Lite Easy Access

Ľahké spony Duraflex X-Lite Easy Access pre veľmi ľahký prístup a ovládanie v rukaviciach. Dvojitá vnútorná prepážka spôn pre ich ešte vyššiu pevnosť.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme