info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Dámska bežecká obuv On Running Cloudventure Waterproof W

On Running Cloudventure Waterproof W

Dámska bežecká obuv

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
141,83 € 179,95 € ušetríte 38,00 € -21 %

On Running

000032.99249

Táto 100 % vodeodolná bežecká obuv je vyrobená s extrémnym odpružením a priľnavosťou. Bežte na akejkoľvek trase za akýchkoľvek podmienok.

Pozemná kontrola

Novo nakonfigurovaný systém CloudTec® spája sily so superpenou Helion™ pre čo najplynulejšiu a najpohodlnejšiu jazdu v meniacich sa podmienkach. Vylepšená technológia Missiongrip™ ponúka našu doteraz najlepšiu priľnavosť a vďaka bezkonkurenčným funkciám tlmenia Zero Gravity Cloud vám zostup patrí.

100 % odolnosť voči vetru a vode

Naša najtenšia a najpriedušnejšia membrána je zatiaľ 100 % nepremokavá. Blokuje vietor a zároveň umožňuje nohám dýchať. Je vysoko elastická, takže sa môžete voľne pohybovať aj po nerovnom teréne. Je rovnako mäkká a pohodlná ako odolná voči poveternostným vplyvom.

Žiadne výhovorky

Čím vyššie je hora, tým rýchlejšie sa mení počasie. Nepremokavá obuv Cloudventure je určená na trailový beh v akýchkoľvek podmienkach. Ponúka dostatočné odpruženie, neochvejnú priľnavosť a zároveň je prekvapivo ľahká. S novým popruhom Speedboard™ pre ešte lepšiu spätnú väzbu na terén.

Parametre

Šport Beh
Sezóna 2021 Q3
Typ došľapu Neutrálny
Typ bežeckej obuvi Tréningová
Typ povrchu - beh Terén - trail
Úprava obuvi Nepremokavá
Modelový rad On Running Cloudventure
Šírka topánky Štandardná
Tlmenie Stredné tlmenie
Drop 6 mm
Technológie Missiongrip™ , Speedboard

Missiongrip™

Žiadne dve cesty nie sú rovnaké. Prijatie tejto nepredvídateľnosti znamená jediné, podošva ktorá zvládne čokoľvek. Missiongrip prináša odolnosť trailovej topánky s nezameniteľným pocitom behu na obláčikoch. Rôzne trakčné gripy vám pomôžu vyrovnať sa s drsnou a hladkou zemou a dosiahnuť vrchol v rekordnom čase. Bezkonkurenčné odpruženie CloudTec potom tlmí nárazy a vy sa stanete pánom zbehu.

Speedboard

Spolu s prvkami Cloud podporuje konštrukčná štruktúra Speedboardu prirodzený valivý pohyb vašej nohy. Od pristátia po odraz a na ďalší krok podporuje každý aktívny pocit behu. Každý Speedboard je prispôsobený pre iný model a pracuje synchrónne s celou podrážkou, aby zabezpečil zážitok, ktorý vás dostane.

50 %
Overený zákazník Pridané: 12. novembra 2021

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme