info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Dámska bežecká obuv On Running Cloudflow 3

On Running Cloudflow 3

Dámska bežecká obuv

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
98,95 € 149,95 € ušetríte 51,00 € -34 %

On Running

000035.98685

Ľahký, rýchly a plne odpružený. Trénujte a pretekajte v úplnom pohodlí.

Technológia:

Komfort bez kompromisov
Cloudflow sprístupňuje technológiu elitnej úrovne každému bežcovi. Technológia CloudTec® v ultraľahkej superpene Helion™ kombinuje rýchly, citlivý pocit s plne odpruženou ochranou na ceste. Navrhnutý zvršok zo sieťoviny ponúka bezpečný strih, či už trénujete, alebo pretekáte.

Materiály:

Vyrobené pre viac a menej
Prepracovaný zvršok vytvára elegantnejší vzhľad pre bezproblémové pohodlie. Je nielen štýlový, ale aj šetrný k planéte - používa 70 % recyklovaného polyesteru. Starostlivo umiestnené gumové podložky na priľnavosť ešte viac uľahčujú zatáčanie v ostrých zákrutách pri vysokých rýchlostiach.

Dizajn:

Skratka pre bežcov
Cloudflow tretej generácie, vyvinutý v spolupráci s elitnými športovcami, dokáže všetko a je rýchlejší ako kedykoľvek predtým. Výbušná doska Speedboard® nabíja každý krok energiou ako pružina. Je navrhnutý pre vysoké rýchlosti a maximálne pohodlie, či už zdolávate päťkilometrový beh alebo polmaratón.

Parametre

Šport Beh
Sezóna 2022 Q3
Typ došľapu Neutrálny
Typ bežeckej obuvi Tréningová , Pretekárska
Typ povrchu - beh Cesta , Dráha
Úprava obuvi Priedušná
Modelový rad On Running Cloudflow
Šírka topánky Štandardná
Tlmenie Stredné tlmenie
Drop 9 mm
Technológie CloudTec® , Helion™ superfoam , Speedboard

CloudTec®

Patentovaná technológia CloudTec® spoločnosti ON je navrhnutá tak, aby bola zaistená mäkké pristátie a následný výbušný vzlet. Vysledok? Neuveriteľne ľahký pocit behu. Žiadny kompromis v oblasti kontroly a ochrany proti nárazu. Inými slovami, behanie po obláčikoch.

Helion™ superfoam

Helion je odpružená pena, ktorá dokáže všetko. Pokrokové výrobné metódy spájajú tuhšie penové prvky s mäkšími sekciami pre dosiahnutie lepších vlastností materiálu. Helion je ľahký na váhe, ale má skvelú návratnosť energie. Je vnímavý a pritom chráni. Je tiež odolný voči zmenám teploty pre celoročný vysoký výkon. Helion je viac než len pena. Je to SuperPen.

Speedboard

Spolu s prvkami Cloud podporuje konštrukčná štruktúra Speedboardu prirodzený valivý pohyb vašej nohy. Od pristátia po odraz a na ďalší krok podporuje každý aktívny pocit behu. Každý Speedboard je prispôsobený pre iný model a pracuje synchrónne s celou podrážkou, aby zabezpečil zážitok, ktorý vás dostane.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme