info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Oliver Air Max S-816

Padelová raketa

Skladom u dodávateľa
Dodanie 4-7 pracovných dní
146,95 € 150,19 € ušetríte 3,00 €
  • Tento produkt má dopravu zadarmo
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Oliver

19900

Najnovšia generácia karbónu 12K WOVEN, vyvinutá v spolupráci so spoločnosťou EPLON v obdĺžnikovom formáte, ponúka rýchlejšie uvoľňovanie loptičky a poskytuje väčšiu stabilitu a odolnosť. Pre tých, ktorí hľadajú výkon. Tento tvar je vhodný pre hráčov, ktorí majú krátky švih a potrebujú malú podporu pri silných úderoch. Mal by však mať dobrú techniku a vedieť presne strieľať.

Pri tvare Diamond je oblasť sweet spot sústredená na hornej časti hlavy palice a je relatívne malá. Systém rozloženia otvorov v strede povrchu palice zabezpečuje lepšie rozloženie mechanických síl pri údere loptičky. Zlepšuje sa tak presnosť loptičky a znižujú sa vibrácie. Je to materiál podobný kaučuku, ktorý sa vyznačuje veľmi dobrou pružnosťou a nízkou hmotnosťou. To vytvára širší sweet spot pre väčšie pohodlie pri hraní.

Rakety so SOFT EVA majú väčšiu odolnosť, lepší pocit a dobré tlmenie vibrácií. Maximálna energetická účinnosť pri každom zdvihu vďaka stabilnejšiemu jadru. Active-Control je povrchová štruktúra v tvare diamantu, ktorá zvyšuje spinový efekt.

Parametre

Sezóna 2022 Q3
Typ produktu - rakety Raketa

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme