info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Pánske slnečné okuliare Oakley Sutro Lite Sweep

Oakley Sutro Lite Sweep

Pánske slnečné okuliare

Farebné varianty

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
120,90 € 188,00 € ušetríte 67,00 € -36 %

Oakley

94650439

Model Sutro Lite Sweep kombinuje tvar šošoviek, ktorý preslávila spoločnosť Eyeshade, s obľúbeným tvarom rámu Sutro od spoločnosti Oakley. Vďaka funkčnému, športovému dizajnu s optimalizovaným tvarom, rozšíreným zorným poľom, vylepšeným prispôsobením a ochranou proti nárazu sú Sutro Lite Sweep dokonalou voľbou na zabezpečenie celodenného pohodlia v kombinácii s neuveriteľnou odolnosťou. Vybrané farebné prevedenia sú vybavené odvetrávanými šošovkami pre lepšie prúdenie vzduchu; udržia vás v chlade bez ohľadu na to, kam vás vaša cesta zavedie.

Špecifikácie funkcií:

  • Tvar šošoviek je inšpirovaný pôvodným tienidlom Eyeshade.
  • Mount Sutro je prírodná rezervácia v srdci rušného San Francisca.
  • Valcové sklá 5b
  • Integrované boky z jedinečného materiálu Unobtanium
  • Sedlo z rovnakého materiálu
  • Progresívny športový štýl
  • Robustné, ale ľahké rámy O Matter® zaručujú odolnosť a celodenné pohodlie.
  • Sedlo z jedinečného materiálu Unobtainium® zabraňuje skĺznutiu okuliarov.
  • Okuliare sú vybavené technológiou Prizm™ Lens, ktorá zlepšuje kvalitu farieb a kontrast pre ostrejšie videnie.

Prizm™ je revolučná technológia v optike objektívov založená na desaťročiach vedeckého výskumu farieb a ich šírenia. Šošovky Prizm™ poskytujú bezprecedentnú kontrolu nad priepustnosťou svetla, čo vedie k presne vyladeným farbám, ktoré maximalizujú kontrast a zlepšujú viditeľnosť jednotlivých farebných odtieňov, čo nám umožňuje lepšie rozoznať nepravidelnosti alebo detaily, ktoré voľným okom nie sme schopní zaregistrovať.

Oakley Iridium je špeciálna vrstva na báze oxidu kovu navrhnutá pre šošovky Oakley, ktorá poskytuje jedinečný vzhľad a odráža svetlo. Iridiová vrstva šošoviek odráža určité farby. V prípade základných odtieňov šošoviek poskytujú vyváženú priepustnosť svetla.

Parametre

Šport Cyklistika
Sezóna 2022 Q1
Polarizácia Nie
Typ produktu - okuliare Okuliare
Typ šošovky Prizm
Kontrast Zvýšený
Typ obrúčok Polorámové
Ochrana 2 - stredné žiarenie (polojasno/oblačno)
Technológie Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Originálna inovácia Oakley Unobtanium zvyšuje priľnavosť a zaisťuje, že rám okuliarov vám bude vždy správne sedieť na mieste, a to aj v tých najnáročnejších podmienkach.

O-Matter

Oakley O-Matter je ľahký plastový materiál navrhnutý tak, aby bol odolný a pohodlný. Materiál je tiež navrhnutý pre odolnosť voči nárazu vďaka kontrolovanej pružnosti, bez toho aby sa časom deformoval ako acetát. Je dvakrát silnejší ako acetát, ale o 25 % ľahší.

Prizm Technology

Prizm je revolučná technológia šošoviek od spoločnosti Oakley. Dramaticky vylepšuje detaily a poskytuje ultra presné vyladenie farieb, navrhnuté pre konkrétne prostredie. Šošovky sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali väčšiu bohatosť vášho vizuálneho zážitku, aby ste mohli podávať lepší výkon. S bežnými slnečnými okuliarmi vyzerá svet nudne a plocho, ale vďaka technológii šošoviek PRIZM™ všetko vyzerá živo a žiarivo a odhaľuje nuansy, ktoré by za normálnych okolností zostali očiam skryté.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme