info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Oakley Ojector

Pánske slnečné okuliare

Skladom
Dodanie 5-8 pracovných dní

Máme už len 1 kus. Teraz alebo nikdy.

127,95 € 170,00 € ušetríte 42,00 € -25 %
  • Tento produkt má dopravu zadarmo
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Oakley

90181155

Univerzálne lichotivá silueta okuliarov Ojector je rozšírením radu Ahyris, ktorý sa vyznačuje jedinečným dizajnovým prvkom na ráme. Ľahký rám O-Matter™, navrhnutý s trojbodovým strihom, pomáha zabezpečiť celodenné pohodlie.

Špecifikácie funkcií:

  • K dispozícii s technológiou šošoviek Prizm™ Lens navrhnutou na zlepšenie farieb a kontrastu, aby ste videli viac detailov.
  • Názov Ojector pochádza z interného názvu miesta v ráme, kde sa živica "vstrekuje" do formy na vytvorenie rámu.
  • Klasická, univerzálne lichotivá silueta
  • Pevný, ale ľahký rám O-Matter poskytuje odolnosť a celodenné pohodlie.

Prizm™ je revolučná technológia v optike objektívov založená na desaťročiach vedeckého výskumu farieb a ich šírenia. Šošovky Prizm™ poskytujú bezprecedentnú kontrolu nad priepustnosťou svetla, čo vedie k presne vyladeným farbám, ktoré maximalizujú kontrast a zlepšujú viditeľnosť jednotlivých farebných odtieňov, čo nám umožňuje lepšie rozoznať nerovnosti alebo detaily, ktoré voľným okom nie sme schopní zaregistrovať.

Parametre

Šport Voľný čas
Sezóna 2022 Q1
Polarizácia Nie
Typ produktu - okuliare Okuliare
Typ šošovky Prizm
Kontrast Zvýšený
Typ obrúčok Celorámové
Ochrana 3 - silné žiarenie (slnečno)
Technológie O-Matter , Prizm Technology

O-Matter

Oakley O-Matter je ľahký plastový materiál navrhnutý tak, aby bol odolný a pohodlný. Materiál je tiež navrhnutý pre odolnosť voči nárazu vďaka kontrolovanej pružnosti, bez toho aby sa časom deformoval ako acetát. Je dvakrát silnejší ako acetát, ale o 25 % ľahší.

Prizm Technology

Prizm je revolučná technológia šošoviek od spoločnosti Oakley. Dramaticky vylepšuje detaily a poskytuje ultra presné vyladenie farieb, navrhnuté pre konkrétne prostredie. Šošovky sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali väčšiu bohatosť vášho vizuálneho zážitku, aby ste mohli podávať lepší výkon. S bežnými slnečnými okuliarmi vyzerá svet nudne a plocho, ale vďaka technológii šošoviek PRIZM™ všetko vyzerá živo a žiarivo a odhaľuje nuansy, ktoré by za normálnych okolností zostali očiam skryté.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme