info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Pánske slnečné okuliare Oakley Ojector

Oakley Ojector

Pánske slnečné okuliare

Farebné varianty

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
176,04 € 200,00 € ušetríte 23,00 € -12 %

Oakley

90181055

Univerzálne lichotivá silueta okuliarov Ojector je rozšírením radu Ahyris, ktorý sa vyznačuje jedinečným dizajnovým prvkom na ráme. Ľahký rám O-Matter™, navrhnutý s trojbodovým strihom, pomáha zabezpečiť celodenné pohodlie.

Špecifikácie funkcií:

  • K dispozícii s technológiou šošoviek Prizm™ Lens navrhnutou na zlepšenie farieb a kontrastu, aby ste videli viac detailov.
  • Názov Ojector pochádza z interného názvu miesta v ráme, kde sa živica "vstrekuje" do formy na vytvorenie rámu.
  • Klasická, univerzálne lichotivá silueta
  • Pevný, ale ľahký rám O-Matter poskytuje odolnosť a celodenné pohodlie

Prizm™ je revolučná technológia v optike objektívov založená na desaťročiach vedeckého výskumu farieb a ich šírenia. Šošovky Prizm™ poskytujú bezprecedentnú kontrolu nad priepustnosťou svetla, čo vedie k presne vyladeným farbám, ktoré maximalizujú kontrast a zlepšujú viditeľnosť jednotlivých farebných odtieňov, čo nám umožňuje lepšie rozoznať nerovnosti alebo detaily, ktoré voľným okom nie sme schopní zaregistrovať.

Polarizačné šošovky Oakley HDPolarized odfiltrujú 99 % nežiaducich odrazených odleskov bez zahmlievania a optického skreslenia, ktoré sa môže vyskytnúť pri polarizačných šošovkách vyrobených bežnými výrobnými postupmi. V kombinácii s technológiou Prizm™ ponúka ešte jasnejší obraz bez skreslenia a maximalizovaný kontrast pre lepšiu viditeľnosť.

Parametre

Šport Voľný čas
Sezóna 2022 Q1
Polarizácia Nie
Typ produktu - okuliare Okuliare
Typ šošovky Prizm
Kontrast Zvýšený
Typ obrúčok Celorámové
Ochrana 3 - silné žiarenie (slnečno)
Technológie O-Matter , Prizm Technology

O-Matter

Oakley O-Matter je ľahký plastový materiál navrhnutý tak, aby bol odolný a pohodlný. Materiál je tiež navrhnutý pre odolnosť voči nárazu vďaka kontrolovanej pružnosti, bez toho aby sa časom deformoval ako acetát. Je dvakrát silnejší ako acetát, ale o 25 % ľahší.

Prizm Technology

Prizm je revolučná technológia šošoviek od spoločnosti Oakley. Dramaticky vylepšuje detaily a poskytuje ultra presné vyladenie farieb, navrhnuté pre konkrétne prostredie. Šošovky sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali väčšiu bohatosť vášho vizuálneho zážitku, aby ste mohli podávať lepší výkon. S bežnými slnečnými okuliarmi vyzerá svet nudne a plocho, ale vďaka technológii šošoviek PRIZM™ všetko vyzerá živo a žiarivo a odhaľuje nuansy, ktoré by za normálnych okolností zostali očiam skryté.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme