info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Pánske slnečné okuliare Oakley Leffingwell

Oakley Leffingwell

Pánske slnečné okuliare

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
114,90 € 140,00 € ušetríte 25,00 € -18 %

Oakley

91000157

Model Leffingwell vyniká celorámovými rámami a hranatým tvarom skla, ktorý oslavuje manuálnu zručnosť; jeho povrchová úprava pripomína životný štýl surfistov. Prírodné rámy BiO-Matter majú starožitné ozdobné prvky a ozdobné bočné pásy. Decentné logo Oakley na spánkoch uspokojí milovníkov decentného a elegantného vzhľadu. Model Leffingwell je vybavený technológiou Prizm™ Lens, ktorá zlepšuje kvalitu farieb a kontrast pre ostrejšie videnie.

Špecifikácie funkcií:

  • Štvorcové celokruhové rámy inšpirované tvarom surfovacej dosky.
  • Zdobené boky s detailnou grafikou pripomínajúcou základné tvary surfov.
  • Robustné a zároveň ľahké rámy O Matter® poskytujú odolnosť a celodenné pohodlie.

Prizm™ je revolučná technológia v optike objektívov založená na desaťročiach vedeckého výskumu a šírenia farieb. Šošovky Prizm™ poskytujú bezprecedentnú kontrolu nad priepustnosťou svetla, čo vedie k presne vyladeným farbám, ktoré maximalizujú kontrast a zlepšujú viditeľnosť jednotlivých farebných odtieňov, čo nám umožňuje lepšie rozlíšiť nerovnosti alebo detaily, ktoré voľným okom nie sme schopní zaregistrovať.

Parametre

Šport Voľný čas
Sezóna 2022 Q1
Polarizácia Áno
Typ produktu - okuliare Okuliare
Typ šošovky Prizm
Kontrast Zvýšený
Typ obrúčok Celorámové
Ochrana 3 - silné žiarenie (slnečno)
Technológie Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Originálna inovácia Oakley Unobtanium zvyšuje priľnavosť a zaisťuje, že rám okuliarov vám bude vždy správne sedieť na mieste, a to aj v tých najnáročnejších podmienkach.

O-Matter

Oakley O-Matter je ľahký plastový materiál navrhnutý tak, aby bol odolný a pohodlný. Materiál je tiež navrhnutý pre odolnosť voči nárazu vďaka kontrolovanej pružnosti, bez toho aby sa časom deformoval ako acetát. Je dvakrát silnejší ako acetát, ale o 25 % ľahší.

Prizm Technology

Prizm je revolučná technológia šošoviek od spoločnosti Oakley. Dramaticky vylepšuje detaily a poskytuje ultra presné vyladenie farieb, navrhnuté pre konkrétne prostredie. Šošovky sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali väčšiu bohatosť vášho vizuálneho zážitku, aby ste mohli podávať lepší výkon. S bežnými slnečnými okuliarmi vyzerá svet nudne a plocho, ale vďaka technológii šošoviek PRIZM™ všetko vyzerá živo a žiarivo a odhaľuje nuansy, ktoré by za normálnych okolností zostali očiam skryté.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme