info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Pánske slnečné okuliare Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

Pánske slnečné okuliare

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
177,90 € 235,00 € ušetríte 57,00 € -24 %

Oakley

92907131

Bezchybný nadčasový športový dizajn okuliarov Jawbreaker™ je dokonalým príkladom toho, v čom spoločnosť Oakley vyniká už viac ako 40 rokov. Spĺňa náročné požiadavky športovcov na najvyššej úrovni. Inovácie spoločnosti Oakley dosiahli vrchol tým, že ponúkajú všetko od špeciálne vedeného vetrania pre účinnejšie chladenie tváre až po gumové komponenty Unobtainium® pre pohodlné a bezpečné nosenie na hlave. Navyše bezproblémová výmena šošoviek s technológiou Switchlock™ vám vďaka širokej škále dostupných šošoviek umožní vidieť za akýchkoľvek podmienok v priebehu niekoľkých sekúnd. Nastaviteľná bočná dĺžka až do 1,5 cm umožňuje dokonalé prispôsobenie akejkoľvek prilbe.
Tento model bol pôvodne navrhnutý jedným z najlepších špurtérov profesionálneho pelotónu Marcom Cavendishom, takže spĺňa najprísnejšie požiadavky na výkon, ktoré môžu rozhodnúť o víťazstve v pretekoch, a to doslova na cieľovej čiare.
Jawbreaker sú v súčasnosti najpredávanejšie okuliare na trhu, a to nielen pre cyklistov. Vďaka ich futuristickému dizajnu si ich obľúbia aj bežci, biatlonisti alebo dokonca modelky na módnych prehliadkach.

Špecifikácia funkcií:

  • Trojbodové prispôsobenie: Trojbodový systém Oakley poskytuje športovcovi pocit pohodlia a zároveň zvyšuje výkonnosť okuliarov, pokiaľ ide o pevné držanie na tvári a presné usadenie šošoviek v optickom uhle.
  • Odolnosť a celodenné pohodlie vďaka ľahkému a odolnému materiálu O Matter™.
  • Gumené bočnice a nosník z patentovaného materiálu Unobtainium™ v spojení s potom zabezpečia lepšiu priľnavosť k tvári, čím sa ešte viac zvýši výkonnosť okuliarov.
  • Všetky šošovky Oakley Plutonite® majú UV ochranu, ktorá filtruje 100 % UVA/UVB/UVC a škodlivé modré svetlo do 400 nm.
  • Všetky šošovky Oakley spĺňajú alebo prekračujú optické a základné normy ANSI Z80.3, vďaka čomu sú okuliare optimálne opticky presné a odolné voči nárazom až do rýchlosti 164 km/h.
  • Na údržbu šošoviek Oakley HDO® sa vaše nové okuliare Oakley dodávajú so špeciálne tkaným elektrostatickým vreckom Microclear™ na čistenie a skladovanie. Jeho použitie zachová vynikajúcu optickú kvalitu šošoviek Oakley z číreho materiálu Plutonite® na dlhý čas.
  • Vrecko Microclear™ pravidelne umývajte a sušte na vzduchu.
  • Odolnosť a celodenné pohodlie vďaka ľahkému a odolnému polykarbonátu O Matter™.

Prizm™ je revolučná technológia v optike objektívov založená na desaťročiach vedeckého výskumu a šírenia farieb. Šošovky Prizm™ poskytujú bezprecedentnú kontrolu nad priepustnosťou svetla, čo vedie k presne vyladeným farbám, ktoré maximalizujú kontrast a zlepšujú viditeľnosť jednotlivých farebných odtieňov, čo nám umožňuje lepšie rozlíšiť nerovnosti alebo detaily, ktoré voľným okom nie sme schopní zaregistrovať.

Parametre

Šport Cyklistika
Sezóna 2022 Q1
Modelový rad Oakley Jawbreaker
Polarizácia Nie
Typ produktu - okuliare Okuliare
Typ šošovky Prizm
Kontrast Zvýšený
Typ obrúčok Celorámové
Ochrana 3 - silné žiarenie (slnečno)
Technológie Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Originálna inovácia Oakley Unobtanium zvyšuje priľnavosť a zaisťuje, že rám okuliarov vám bude vždy správne sedieť na mieste, a to aj v tých najnáročnejších podmienkach.

O-Matter

Oakley O-Matter je ľahký plastový materiál navrhnutý tak, aby bol odolný a pohodlný. Materiál je tiež navrhnutý pre odolnosť voči nárazu vďaka kontrolovanej pružnosti, bez toho aby sa časom deformoval ako acetát. Je dvakrát silnejší ako acetát, ale o 25 % ľahší.

Prizm Technology

Prizm je revolučná technológia šošoviek od spoločnosti Oakley. Dramaticky vylepšuje detaily a poskytuje ultra presné vyladenie farieb, navrhnuté pre konkrétne prostredie. Šošovky sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali väčšiu bohatosť vášho vizuálneho zážitku, aby ste mohli podávať lepší výkon. S bežnými slnečnými okuliarmi vyzerá svet nudne a plocho, ale vďaka technológii šošoviek PRIZM™ všetko vyzerá živo a žiarivo a odhaľuje nuansy, ktoré by za normálnych okolností zostali očiam skryté.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme