info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Pánske slnečné okuliare Oakley Encoder w/ Prizm Rd Blk

Oakley Encoder w/ Prizm Rd Blk

Pánske slnečné okuliare

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
196,48 € 256,00 € ušetríte 59,00 € -23 %

Oakley

94711336

Tento model je inšpirovaný gréckym bohom Apollónom, ktorý sa sám vyznal v mnohých aktivitách, a je podobne tvarovaný, aby vyhovoval potrebám viacerých športov, ako je cyklistika, baseball, golf a beh. Nová technológia šošoviek HDO+ a Freeform (voľne tvarovaná šošovka) so zabudovaným nosníkom celkovo optimalizuje správne prispôsobenie tvári a optický výkon.

Funkčný športový dizajn s optimalizovaným videním so širokým zorným poľom pri zachovaní maximálnej ochrany pred nárazmi.

Pevný a zároveň ľahký rám z materiálu O-matter poskytuje odolnosť a prispieva k celodennému pohodliu.

Boky sú príjemne tvarované smerom dovnútra, vrátane integrovaného elastického pásika, ktorý zaisťuje celodenné pohodlie a výborné priľnutie k tvári.

Three-point Fit je trojbodový systém na uchytenie okuliarov na tvári, ktorý je navrhnutý pre maximálne pohodlie a zaručuje, že okuliare budú na tvári sedieť presne opticky. Všetko je doplnené ešte silikónovými nosovými vankúšikmi, ktoré dokonale sedia a netlačia.

Tento model je k dispozícii so šošovkami Prizm™, ktoré sú navrhnuté tak, aby zlepšili vnímanie farieb, zvýšili kontrast a detaily a umožnili vám čo najlepšie využiť vaše aktivity. Nová technológia šošoviek HDO+ a Freeform (voľne tvarovaná šošovka) so zabudovaným nosníkom celkovo optimalizuje správne prispôsobenie a prispôsobenie tvári a optický výkon. Odolnosť a celodenné pohodlie vďaka ľahkým a odolným polykarbonátovým stranám O Matter™ s priliehavým elastickým pásikom Unobtainium.

Prizm™ je revolučná technológia v optike objektívov založená na desaťročiach vedeckého výskumu farieb a ich šírenia. Šošovky Prizm™ poskytujú bezprecedentnú kontrolu nad priepustnosťou svetla, čo vedie k presne vyladeným farbám, ktoré maximalizujú kontrast a zlepšujú viditeľnosť jednotlivých farebných odtieňov, čo nám umožňuje lepšie rozoznať nepravidelnosti alebo detaily, ktoré voľným okom nie sme schopní zaregistrovať.

HRANOLOVÁ CESTA ČIERNA

Prenos svetla: 11 %

Svetelné podmienky: jasné svetlo

Kontrast: zvýšený

Základná farba šošoviek: ružová

Parametre

Šport Beh , Cyklistika
Sezóna 2022 Q3
Polarizácia Nie
Typ produktu - okuliare Okuliare
Typ šošovky Prizm
Kontrast Zvýšený
Typ obrúčok Bezrámové
Ochrana 3 - silné žiarenie (slnečno)
Technológie Šošovka Prizm Road Black

Šošovka Prizm Road Black

  • polarizácia: nie
  • priepustnosť: 11%
  • kontrast: zvýšený
  • index ochrany: 3

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme