info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Unisex slnečné okuliare Oakley Encoder

Oakley Encoder

Unisex slnečné okuliare

Farebné varianty

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
157,23 € 255,64 € ušetríte 98,00 € -38 %

Oakley

94710836

Tento model je inšpirovaný gréckym bohom Apollónom, ktorý sa sám vyznal v mnohých aktivitách, a je podobne tvarovaný, aby vyhovoval potrebám viacerých športov, ako je cyklistika, baseball, golf a beh. Nová technológia šošoviek HDO+ a Freeform (voľne tvarovaná šošovka) so zabudovaným nosníkom celkovo optimalizuje správne prispôsobenie tvári a optický výkon.

Funkčný športový dizajn s optimalizovaným videním so širokým zorným poľom pri zachovaní maximálnej ochrany pred nárazmi.

Pevný a zároveň ľahký rám z materiálu O-matter poskytuje odolnosť a prispieva k celodennému pohodliu.

Boky sú príjemne tvarované smerom dovnútra, vrátane integrovaného elastického pásika, ktorý zaisťuje celodenné pohodlie a výborné priľnutie k tvári.

Three-point Fit je trojbodový systém na uchytenie okuliarov na tvári, ktorý je navrhnutý pre maximálne pohodlie a zaručuje, že okuliare budú na tvári sedieť presne opticky. Všetko je doplnené ešte silikónovými nosovými vankúšikmi, ktoré dokonale sedia a netlačia. Tento model je k dispozícii so šošovkami Prizm™, ktoré sú navrhnuté tak, aby zlepšili vnímanie farieb, zvýšili kontrast a detaily a umožnili vám čo najlepšie využiť vaše aktivity. Nová technológia šošoviek HDO+ a Freeform (voľne tvarovaná šošovka) so zabudovaným celkovým nosníkom optimalizuje správne prispôsobenie a prispôsobenie tvári a optický výkon. Odolnosť a celodenné pohodlie vďaka ľahkým a odolným polykarbonátovým stranám O Matter™ s elastickým strihom Unobtainium.

Prizm™ je revolučná technológia v optike objektívov založená na desaťročiach vedeckého výskumu farieb a ich šírenia. Šošovky Prizm™ poskytujú bezprecedentnú kontrolu nad priepustnosťou svetla, čo vedie k presne vyladeným farbám, ktoré maximalizujú kontrast a zlepšujú viditeľnosť jednotlivých farebných odtieňov, čo nám umožňuje lepšie rozoznať nepravidelnosti alebo detaily, ktoré voľným okom nie sme schopní zaregistrovať.

Oakley Iridium je špeciálna vrstva na báze oxidu kovu navrhnutá pre šošovky Oakley, ktorá poskytuje jedinečný vzhľad a odráža svetlo. Iridiová vrstva šošoviek odráža určité farby. V prípade základných odtieňov šošoviek poskytujú vyváženú priepustnosť svetla.

Parametre

Šport Cyklistika
Sezóna 2022 Q1
Polarizácia Nie
Typ produktu - okuliare Okuliare
Typ šošovky Prizm
Kontrast Zvýšený
Typ obrúčok Bezrámové
Ochrana 3 - silné žiarenie (slnečno)
Technológie Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Originálna inovácia Oakley Unobtanium zvyšuje priľnavosť a zaisťuje, že rám okuliarov vám bude vždy správne sedieť na mieste, a to aj v tých najnáročnejších podmienkach.

O-Matter

Oakley O-Matter je ľahký plastový materiál navrhnutý tak, aby bol odolný a pohodlný. Materiál je tiež navrhnutý pre odolnosť voči nárazu vďaka kontrolovanej pružnosti, bez toho aby sa časom deformoval ako acetát. Je dvakrát silnejší ako acetát, ale o 25 % ľahší.

Prizm Technology

Prizm je revolučná technológia šošoviek od spoločnosti Oakley. Dramaticky vylepšuje detaily a poskytuje ultra presné vyladenie farieb, navrhnuté pre konkrétne prostredie. Šošovky sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali väčšiu bohatosť vášho vizuálneho zážitku, aby ste mohli podávať lepší výkon. S bežnými slnečnými okuliarmi vyzerá svet nudne a plocho, ale vďaka technológii šošoviek PRIZM™ všetko vyzerá živo a žiarivo a odhaľuje nuansy, ktoré by za normálnych okolností zostali očiam skryté.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme

9 dôvodov prečo nakúpiť u nás

Viac o nás »
  • why-Created with Sketch. Autorizovaný predaj 99 TOP značiek
  • why-Created with Sketch. Takmer 2200 výdajných miest po celej SR
  • why-Created with Sketch. Mobilná aplikácia pre iOS a Android
  • icon/online-poradenstvi Špičkové online poradenstvo
  • why-Created with Sketch. Doprava ZADARMO od 70 €
  • why-Created with Sketch. Darček k nákupu nad 225 €
  • why-Created with Sketch. Výber z 12057 produktov, 4938 skladom
  • calendarCreated with Sketch. Tovar môžete vrátiť až 30 dní
  • why-Created with Sketch. Vybavenie na 21 rôznych športov