info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Dámske legíny Nebbia Gold Classic Leggings

Nebbia Gold Classic Leggings

Dámske legíny

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
18,79 € 69,66 € ušetríte 50,00 € -73 %

Nebbia

80101

Tieto ikonické legíny sú odpoveďou na vašu vytrvalosť a odhodlanie k fitness. Oslnivá kombinácia luxusnej zlatej a čiernej farby vám pomôže precítiť každý pohyb intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým.

Spojili sme všetky poznatky, ktoré máme o vytváraní dokonalých legín, a použili sme ich na vytvorenie tejto ikony. Strih s vysokým pásom krásne zvýrazní váš štíhly pás a podporí brušné svalstvo, zatiaľ čo prepracované švy a vlastnosti materiálu vymodelujú vaše stehná a zadok. Legíny majú dokonca obľúbený efekt vyrysovaného zadku, ktorý krásne zvýrazní tvar vášho zadku, a ikonické legíny NEBBIA majú bočné rozšírenia, ktoré zvýraznia vaše ženské krivky a vytvarujú stehná.

Materiál je hrubší, takže zakryje všetky nedostatky a vytvaruje vaše krivky. Vďaka svojim technickým a kompresným vlastnostiam urýchli vašu regeneráciu po tréningu a poskytne vám dokonalú podporu. A nielen to! Vďaka všetkým týmto detailom je vhodný na všetky druhy cvičení, od kardio cvičenia až po HIIT. Tieto legíny doslova čakajú na to, až si ich zoberiete na intenzívny tréning.

Intenzívny záväzok. Intenzívny tréning. Intenzívna čierna. Intenzívne prispôsobenie. Odmietnite dať čokoľvek okrem 100 %.

To je myšlienka, ktorá stojí za našou úplne novou dámskou kolekciou INTENSE, ktorá je priamočiarejšia než čokoľvek, čo ste doteraz videli, a je zameraná na zlepšenie vášho výkonu! V kampani INTENSE oslavujeme silné a sebavedomé ženy, ktoré sa neboja žiť naplno a ktoré idú za svojimi cieľmi s neľútostným odhodlaním.

Kľúčové vlastnosti:

  • Vysoký pás
  • Tvarované švy na zvýraznenie štíhleho pásu
  • Efekt drhnutia zadku
  • Pevný elastický pás, ktorý udrží legíny na mieste
  • Ikonické lampy NEBBIA v zlatej farbe, ktoré opticky predlžujú nohy
  • Vysokokvalitný kompresný materiál

Parametre

Šport Fitness / CrossFit
Sezóna 2021 Q1
Ročné obdobie Jar / leto
Vlastnosť oblečenia Odvod potu , Kompresné
Dĺžka nohavíc Dlhé
Typ kompresného oblečenie Nohavice

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme