info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Pánska zateplená bunda Mammut Eigerjoch IN Hybrid Vest Men

Mammut Eigerjoch IN Hybrid Vest Men

Pánska zateplená bunda

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
177,66 € 185,55 € ušetríte 7,00 €

Mammut

1013-01730-50382

Hybridné pánska vesta Eigerjoch IN Men z našej kolekcie MAMMUT Eiger Extreme. Výkonne zameraná izolovaná vesta so zónami zo strečového rúna pre väčšiu voľnosť pohybu a priedušnosť. Izolačný materiál Polartec® ALPHA® Direct bez podšívky ponúka zadržiavaniu tepla bez jeho hromadeniu. Praktické: predné vrecká s krížovým prístupom.

  • Ľahký, paropriepustný, vetru a vode odpudzujúca vonkajší materiál Pertex® Quantum Air s technológiou Diamond Fuse pre ideálne vyváženie ochrany proti poveternostným vplyvom, priedušnosti a odolnosti proti oderu
  • Izolačný materiál Polartec® ALPHA® Direct bez podšívky (95 g), ktorý udržuje teplo bez jeho hromadenia
  • Vložky na bokoch a vzadu sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu Pontetorto® Merino Tecnowool® pre optimálne pohodlie a perfektné teplotu
  • MAMMUT High Reach Technology ™ pre neobmedzenú slobodu pohybu pri lezení
  • 2 predné vrecká kompatibilný s horolezeckým postrojom so zipsami
  • Čiastočne elastický lem pre lepšie padnutie

Parametre

Šport Outdoor / Turistika , Lezenie
Sezóna 2020 Q3
Vlastnosť oblečenia Ochrana proti chladu
Kapucňa Nie
Technológie Pertex Quantum Air , Polartec® Alpha® , Pontetorto® Merino Tecnowool

Pertex Quantum Air

Pertex® Quantum Air je materiál vyznačujúci sa zvýšenou priepustnosťou vzduchu. Zaisťuje rovnováhu medzi odolnosťou proti vetru a priedušnosťou.

Polartec® Alpha®

Polartec® ALPHA® bol vyvinutý pre americké špeciálne jednotky, ktoré vyžadovali vynikajúci izolačný systém pre extrémne podmienky a výkyvy teplôt. Aktívna izolácia ALPHA® je navrhnutá tak, aby rovnomerne distribuovala teplo a zároveň poskytovala dostatočnú priedušnosť počas aktivity. Táto technológia cirkulácie vzduchu zaisťuje dokonalé pohodlie bez nutnosti manipulácie s jednotlivými vrstvami.

Aktívna izolácia Polartec® ALPHA® nepretržite uvoľňuje prebytočné telesné teplo, ktoré by inak pri nahromadení výrazne znižovalo komfort. Je to možné vďaka patentovanej technológii špeciálnych vlákien spojených s pevným jadrom. Pretože Polartec® ALPHA® je prirodzene hydrofóbny materiál, výborne odoláva všetkej vlhkosti a neuveriteľne rýchlo schne.

  • TEPELNÁ REGULÁCIA
  • RÝCHLE SCHNUTIE
  • NÍZKA HMOTNOSŤ
  • VYSOKÁ PRIEDUŠNOSŤ
  • ZBALITEĽNOSŤ
  • VYSOKO ODOLNÝ MATERIÁL

Pontetorto® Merino Tecnowool

Výnimočná funkčná kombinácia vlákien merino vlny  (40 %) so syntetickými vláknami (45 % polyester, 15 % nylon). Vďaka podielu vlnených vlákien zabezpečuje použitý materiál dobrú ochranu proti chladu a rezistenciu voči telesnému zápachu aj pri niekoľkodňovom, napríklad expedičnom nosení. Funkčné syntetické vlákna zároveň zaisťujú rýchle schnutie týchto produktov a kompenzujú tak obvyklú nevýhodu čisto vlneného prádla. Dokonalá kombinácia pre šport a iné outdoorové aktivity.

100 %
Overený zákazník Pridané: 7. marca 2021

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme