info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Hardshellovej nohavice pre mužov Mammut Alvier HS Bib Pants Men

Mammut Alvier HS Bib Pants Men

Hardshellovej nohavice pre mužov

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
477,36 € 612,00 € ušetríte 134,00 € -22 %

Mammut

1020-12310-40098

Vďaka laclovým, hardshellovým nohaviciam Alvier ste pripravení na akúkoľvek príležitosť na snehu. Laclové nohavice vynikajú svojím robustným, ľahkým, nehlučným trojvrstvovým materiálom GORE-TEX® s mäkkou a extrémne príjemnou formou spracovania. Elegantný odnímateľný traky s časťami, ktoré sú opatrené vlneným materiálom pre ešte väčší komfort zaisťuje príjemnú reguláciu tepla a drží nohavice na svojom mieste a váš chrbát v teple. Praktický bočný zips, ktrorý vedie od pása až ku kolenu je nielen skvelým parťákom pre lepšiu nandávání nohavíc, ale aj perfektne reguluje teplo a púšťa dovnútra čerstvý vzduch, keď práve šliapete svahom nahor.

  • Robustný, ľahký, nehlučný trojvrstvový materiál GORE-TEX® s mäkkou a príjemnou technológiou C-KNIT ™
  • Vodný stĺpec: 28 000 mm
  • Priedušnosť :: RET <6 m² Pa / W
  • kovové zipsy
  • Elegantný odnímateľný traky s vlnenými časťami pre dobrú tepelnú reguláciu a veľmi príjemný pocit pri nosení
  • Nohavice majú na stranách zipsy, ktoré sú obojsmerné a dovoľujú tak iba vetrať v spodnej časti, alebo pomôcť pri skladaní nohavíc na toalete.
  • Vrecko na zips kompatibilný s Barryvox® so slučkou vo vnútri
  • Sťahovač v tvare písmena U na prednom zipsu uľahčuje otváranie pri nosení rukavíc
  • Pútka na opasok
  • Slučky s gombíkmi pre pripevnenie bundy k nohaviciam
  • 2 vodeodpudivé vrecká na zips
  • Zosilnené švy a materiál v miestach, kde môže dôjsť k preseknutie materiálu od hrany lyže, či mačky. Zosilnený materiál z Dyneema®
  • Funkcia Snap pre nastavenie šírky nohavice pre lepšie prispôsobenie nohavíc mačkám

Parametre

Šport Bežecké lyžovanie
Sezóna 2019 Q3
Ročné obdobie Jeseň / zima
Vlastnosť oblečenia Ochrana proti chladu , Ochrana proti vetru , Ochrana proti dažďu
Dĺžka nohavíc Dlhé
Traky Áno
Technológie Mammut Connect , Gore-Tex® Pro , Bluesign® , Midori

Mammut Connect

Aplikácia slúži užívateľom k získaniu podrobných informácií k jednotlivým produktom. Deje sa tak jednoducho priložením chytrého telefónu s aplikáciou k NFC čipu (NFC = Near Field Communication). Tú použila firma Mammut ako prvá outdoorová značka.

Mammut Connect má k dispozícii tri hlavné sekcie - produkty, aktivita, inšpirácie. Prvý z nich ponúka informácie o jednotlivom tovare a poskytuje aj ďalšie popredajné služby, ako je napríklad predĺženie záručnej doby, do budúcnosti je plánované tiež pozývanie zákazníkov na rôzne outdoorové akcie. Sekcia aktivity slúžia ako vrcholový denník, kde môžu zákazníci zbierať svoje úspechy a zdieľať ich s komunitou, sekcie inšpirácie nadväzuje na príbehy, ktoré sú už prezentované na webových stránkach.

Gore-Tex® Pro

Určený pre použitie v najnáročnejších podmienkach. Je mechanicky najodolnejší z celej rady, trvalo nepremokavý a vyrába sa skoro výlučne v 3-vrstvovom prevedení (vrchný materiál, membrána i podšívka sú spojené v jeden celok). Vodný stĺpec 28 000 mm. Priedušnosť u týchto produktov býva RET<6 m² Pa/W.

Bluesign®

Je nový štandard pre bezpečnosť a ochranu zdravia a životného prostredia pri výrobe textílií. Ekologický Bluesign® Standard vznikol ako reakcia na prísnu legislatívu a zvyšujúci sa dopyt po textilných výrobkoch, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu, nepredstavujú žiadne zdravotné riziká a v najvyššej možnej miere šetria prírodné zdroje. Označenie bluesign® u textilných výrobkov zaručuje kombináciu nízkej ekologickej záťaže a vysokej funkčnosti, kvality, moderného dizajnu a komfortu.

Midori

Vďaka technológii Midori má oblečenie dokonalú schopnosť odvádzať pot a udržiavať príjemnú mikroklímu.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme