info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Palice na nordic walking Leki Traveller Carbon

Leki Traveller Carbon

Palice na nordic walking

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
144,09 € 173,97 € ušetríte 29,00 € -17 %

Leki

65026031

Milujete cestovanie a nordic walking? V tom prípade bude palica Leki Traveller Carbon vašim dokonalým spoločníkom. Trojdielna palica sa teleskopicky skráti na iba 62 cm a zmestí sa tak do kufra alebo batohu. Je vybavená spoľahlivým systémom nastavenia Speed Lock 2. Dvojzložková rukoväť z prírodného korku padne dobre do ruky a nekĺže. Vďaka systému Trigger Shark 2.0 môžete od palice ľahko odopnúť priedušné pútko Trigger Shark Frame Strap Mesh, čo vám umožňuje kedykoľvek zaobstarať rýchlu momentku alebo siahnuť do batohu. V prípade potreby môžete na palicu nasadiť gumový tlmič Powergrip Pad pre lepšiu stabilitu na asfalte. Či už ide o cestu alebo cestu necestu, s palicou Leki Traveller Carbon nie je žiadny cieľ príliš ďaleko.

Parametre

Šport Beh , Outdoor / Turistika , Voľný čas
Sezóna 2021 Q1
Typ palice Teleskopická
Materiál trekingové palice Karbón
Technológie Trigger Shark 2.0 , Speed Lock 2 , Trigger Shark Frame Strap

Trigger Shark 2.0

Maximálny komfort, maximálny prenos sily, mimoriadne jednoduché ovládanie. Technológia Trigger Shark 2.0 ti umožňuje zaistiť a uvoľniť pútko počas okamihu.

Speed Lock 2

SpeedLock je celosvetovo prvý a zatiaľ jediný vonkajší aretačná systém certifikovaný spoločnosťou TÜV Süd. Požiadavka TÜV na nosnosť 55 kg bola významným spôsobom prekonaná. Bezpečnostná rezerva, ktorá môže zachrániť život. Dodatočné nastavenie prídržnej sily je možné kedykoľvek.

Extrémne rýchle nastavenie a upevnenie tiež v silných rukaviciach pri vlhku, ľade a snehu. Skrutka s bezpečnostnou funkciou a možnosťou nastavenia

Speed ​​Lock 2 vs. Speed ​​Lock:

  • 30% menší
  • 25% ľahší
  • Cez 20% viac opory

Trigger Shark Frame Strap

Táto slučka pre palec pomáha pri odraze i spätnom pohybe. Anatomicky presný strih a priedušný mäkký vnútorný materiál s veľkou dotykovou plochou umožňujú bezpečné a hebké priľnutie k ruke. Pútko Frame Strap Shark je vyrobené z jedného kusu a obopína ruku o 360 stupňov. Rušivé presahy materiálu sú vylúčené, čo zabraňuje pľuzgierom a otlakom. Veľkosť je plynule nastaviteľná pomocou upínača. Priamy kontakt s rukoväťou zaisťuje, že sa každý impulz bez straty sily prenesie na palicu. So systémom Trigger Shark 2.0 sa bleskurýchlo zacvaknite pútkom do rukoväte palice a rovnako rýchlo opäť vycvaknite.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme