info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Zjazdové palice Leki Poles Spifire Vario 3D

Leki Poles Spifire Vario 3D

Zjazdové palice

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
92,71 € 115,00 € ušetríte 22,00 € -19 %

Leki

65067101

Vyslyšali sme želania nadšencov freeridu: teraz existujú freeridové palice s nastaviteľnou dĺžkou v podobe Spitfire Vario 3D. S palicami s variabilnou dĺžkou od 110 do 140 cm sa budete cítiť pripravení na každú situáciu v zasneženom teréne a vďaka intuitívnemu systému uzamykania Speed Lock+ je ich nastavenie otázkou chvíľky aj v hrubých rukaviciach. Sú tiež vybavené úzkou rukoväťou Pro G s novým systémom Trigger 3D, ktorý umožňuje lepšie ovládanie vďaka priamemu spojeniu rukavice a palice, pohodlnejšie ovládanie vďaka rýchlemu zacvaknutiu a vycvaknutiu priloženej slučky Frame Mesh, ale aj väčšie bezpečnostné rezervy vďaka inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaču, ktorý štyrikrát zväčšuje rezervu uvoľnenia.

Kľúčové vlastnosti:

  • TRIGGER 3D SYSTEM - Systém rukovätí pre nové desaťročie! Vďaka uhlu uvoľnenia 220° je používanie palíc ešte jednoduchšie a hlavne bezpečnejšie ako kedykoľvek predtým.
  • TRIGGER 3D PRO G HANDLE - Štíhla rukoväť s dokonalým prenosom energie, skvelým úchopom a maximálnym komfortom vďaka drážkam na prsty. Kompatibilný s akýmikoľvek putami alebo rukavicami so systémom Trigger.
  • TRIGGER 3D FRAME MESH HANDBAND - Pútko vyrobené z priedušného "pleteného" materiálu, ktorého vylepšený strih a široká plocha na sedenie zaručujú priamy a tesný kontakt s rukoväťou.
  • Hliník HTS - tento materiál vyniká predovšetkým veľmi dlhou životnosťou, extrémnou odolnosťou a mimoriadnou stabilitou.
  • ALPINE BASKET - dosky na zjazdové lyžovanie úplne ideálne. Možno ich ľahko vymeniť za iné bez potreby nástroja.
  • TRIGGER 3D ADAPTÉR - Krytka, pod ktorou sa nachádza otvor umožňujúci inštaláciu chráničov rúk a adaptéra kamery GoPro.
  • FLEX TIP LONG - Tieto predĺžené hroty na zjazdové lyžovanie zabezpečujú presné používanie palíc a dokonalú oporu prakticky v každom teréne.
  • BIG MOUNTAIN -Hroty sú priamo ideálne pre prachový sneh. Môžete ich pohodlne vymeniť bez použitia náradia.
  • SPEED LOCK+ - novšia verzia rozšíreného systému uzamykania. Novo vytvorené z jednotného materiálu. O 35 % ľahšia a o 27 % menšia ako SpeedLock 1, s rovnakou pridržiavacou silou.

Parametre

Šport Zjazdové lyžovanie
Sezóna 2022 Q3
Využitie zjazdové palice Rekreačné
Technológie Speed Lock Plus , Trigger 3D , Hliník HTS , Trigger 3D Adapter Cap , Madlo Trigger 3D Pro G , Pútka Trigger 3D Frame Mesh , Big Mountain , Flex Tip Long , Alpine Basket

Speed Lock Plus

SpeedLock je celosvetovo prvý a zatiaľ jediný vonkajší aretačná systém certifikovaný spoločnosťou TÜV Süd. Požiadavka TÜV na nosnosť 55 kg bola významným spôsobom prekonaná. Bezpečnostná rezerva, ktorá môže zachrániť život. Dodatočné nastavenie prídržnej sily je možné kedykoľvek.

Speed ​​Lock + systém pre vonkajšie nastavenie je o 35% ľahší a o 27% menší ako doterajší systém Speed ​​Lock. K tomu má rovnakú prídržnú silu ako jeho predchodca. Standard, požadovaný skúšobným inštitútom TÜV, je výrazne prekročený.

Trigger 3D

Posledná inovácia systému Trigger ponúka uvoľňovanie v troch smeroch. Ponúka väčšie pohodlie pre úchyt a zapínanie alebo odopínanie

Trigger 3D zaujme tromi hlavnými oblasťami vylepšení:

  •  Ovládanie - Intuitívne spojenie medzi palicou a rukavicou
  •  Komfort - Rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie
  •  Bezpečnosť - Najväčší rozsah odopínania vďaka inteligentnému 3D spúšťaču

Hliník HTS

Materiál vyniká predovšetkým veľmi dlhou životnosťou, extrémnou odolnosťou a skvelou stabilitou.

Trigger 3D Adapter Cap

Viečko, pod ktorým nájdete konektor umožňujúci inštaláciu chráničov rúk a adaptéra na kameru GoPro.

Madlo Trigger 3D Pro G

Štíhle madlo s perfektným prenosom sily a maximálnou bezpečnosťou vďaka systému uvoľňovania. Mäkký povrch umožňuje skvelý úchop. Kompatibilný s akýmkoľvek pútkom či rukavicou so systémom Trigger.

Pútka Trigger 3D Frame Mesh

Pútko z priedušného, "pleteného" materiálu, ktorého zdokonalený strih a široká dosadacia plocha zaručujú priamy a blízky kontakt s rukoväťou.

Big Mountain

Tanieriky sú ideálne pre prachový sneh. Pohodlne si ich môžete vymeniť bez použitia nástrojov.

Flex Tip Long

Tieto hroty zaručujú presné použitie palice a dokonalú oporu v prakticky každom teréne.

Alpine Basket

Tanieriky ideálne pre zjazdové lyžovanie. Možno ich ľahko vymeniť za iné bez toho, aby ste k tomu potrebovali nejaké nástroje.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme