info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
trekové palice Leki Journey Lite AS

Leki Journey Lite AS

trekové palice

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
69,11 € 76,79 € ušetríte 7,00 € -10 %

Leki

6492183

Journey Lite Antishock je extrémne ľahká, pohodlná trekkingová palicu z vysokopevnostného hliníka. Systém DSS Antishock, ktorý je integrovaný priamo nad špičkou, tlmí pri použití palice silu nárazu až o 40% a chráni tak kĺby, šľachy a väzy. V kombinácii s anatomicky tvarovanou rukoväťou EVOCON Trekking sú tak efektívne tlmené možné vibrácie. Pomocou nastavovitelného systému Speed Lock + palicu bleskovo skrátite na dĺžku vhodnú pre batoh. Kto dbá na najvyšší komfort a chce chrániť svoje kĺby, našiel v Journey Lite AS tú pravú palicu.

Parametre

Šport Outdoor / Turistika
Sezóna 2019 Q1
Typ palice Teleskopická
Materiál trekingové palice Hliník
Technológie Dynamic Suspension System , Speed Lock Plus

Dynamic Suspension System

Systém DSS redukuje otrasy, ktoré vznikajú pri dopade diery na zem až o 40%. Chytrá konštrukcia absorbujúca vibrácie je založená na šikovnom polohovaní hrotu a špeciálnom elastomery, ktorý funguje ako tlmiaca zložka.

Speed Lock Plus

SpeedLock je celosvetovo prvý a zatiaľ jediný vonkajší aretačná systém certifikovaný spoločnosťou TÜV Süd. Požiadavka TÜV na nosnosť 55 kg bola významným spôsobom prekonaná. Bezpečnostná rezerva, ktorá môže zachrániť život. Dodatočné nastavenie prídržnej sily je možné kedykoľvek.

Speed ​​Lock + systém pre vonkajšie nastavenie je o 35% ľahší a o 27% menší ako doterajší systém Speed ​​Lock. K tomu má rovnakú prídržnú silu ako jeho predchodca. Standard, požadovaný skúšobným inštitútom TÜV, je výrazne prekročený.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme