info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Leki Cross Trail Lite Carbon

Palice na trailový beh

Skladom u dodávateľa
Dodanie 4-7 pracovných dní
Tento produkt si zlacníte v košíku o ďalších 12 % s kódom
PNFEO12
146,95 € 170,00 € ušetríte 23,00 € -14 %
  • Tento produkt má dopravu zadarmo
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Leki

65226421

Produktové video

Popis

Cross Trail Lite Carbon je vašou podporou pri ďalšom horskom tréningu! Trojdielna palica je vybavená rukoväťou Cross Shark. Tento systém je ideálny pre rýchlu turistiku a spája výhody bežeckých gripov s výhodami trekingových gripov. Opora turistickej rukoväte kombinuje rýchlosť systému Shark s ergonomickou opornou plochou. Široký popruh z vysoko priedušného sieťového materiálu bezpečne a pevne obopína ruku a umožňuje úľavu svalom. Rozšírenie rukoväte na rukoväti z pórovitej imitácie korku poskytuje ďalšie možnosti uchopenia. Ľahká a nepružná trojdielna palica je k dispozícii v dĺžkach 100-135 cm a je skutočne ľahká - váži 213 g.

Hlavné vlastnosti:

  • SHARK SYSTEM - Shark System ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu medzi rukou a hokejkou. Rýchle zapínanie a vypínanie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark.
  • CROSS SARK - Cross Shark kombinuje výhody bežeckého gripu s vlastnosťami trekového gripu. Kombinuje rýchlosť systému Shark s podporou ergonomickej opornej plochy, takže je ideálny na rýchlu chôdzu v horách.
  • SHARK FRAME STRAP MESH - Hladko nastaviteľný a individuálne prispôsobiteľný popruh. Umožňuje rýchle a jednoduché nasadenie a odpojenie tyče a je kompatibilný so všetkými tyčami radu Shark.
  • Predĺžená rukoväť - Predĺžená rukoväť na ľahké uchopenie v strmom teréne alebo na traverzoch.
  • KARBÓN - Vyniká vysokou tuhosťou a nízkou hmotnosťou.
  • CORE LOCKING DEVICE/CLD - Intuitívny uzamykací mechanizmus s úzkym a ľahkým dizajnom, ktorý neuberá palici na kráse.
  • SPEED LOCK 2+ - Systém nastavenia certifikovaný skúšobným ústavom TÜV Süd pracuje s externou svorkou, ktorá umožňuje jednoduché zmeny nastavenia a ponúka maximálnu upínaciu silu.
  • NORDIC BASKET - Kompaktná doska na nordic walking. Chráni pred uviaznutím v mäkkej pôde a dá sa ľahko ručne vymeniť.
  • FLEX TIP SHORT - Robustný hrot, ktorý zaručuje presné nasadenie a dokonalú stabilitu v takmer každom teréne.

Parametre

Šport Beh
Sezóna 2022 Q3
Typ palice Teleskopická
Materiál trekingové palice Karbón
Technológie Cross Shark , Core Locking Device , Trigger Shark Frame Strap , TrailRunningTip , FlexTip , Speed Lock 2 Plus , Nordic Basket

Cross Shark

Cross Shark vám ponúka rýchlosť systému Shark a podporu úchopu pri turistike. Dynamická a komfortné konštrukcia pre rýchlostne orientovanú chôdzu v horách.

  • Zaoblená oporná plocha pre príjemnú chôdzu z kopca
  • bleskurýchle upevnenie i uvoľnenie pútka

Core Locking Device

Minimálne rozmery po zložení & ultra ľahké. Rada skladacích palíc značky LEKI je jednoducho menšia, ľahšia, lepšia. Možnosti ich použitia sú rozmanité. Či už na prístup k ferrate, na trail running v teréne, na malú pešiu túru alebo ako palicu na výlety.

  • Konštrukcia schovaná vnútri. Jednoduchá a bezpečná montáž a demontáž palice.
  • Vysoko výkonné napínacie lanko s vystuženým plášťom z PE zaisťujúcim trvalú ochranu vlákien
  • Pružina umiestnená v spodnej časti zaručuje optimálne napnutie a automatickú kompenzáciu dĺžky lanka
  • Špeciálne hliníkové objímky chránia vysokomodulové uhlíkové vlákna a zaisťujú dokonalé spojenie jednotlivých segmentov

Trigger Shark Frame Strap

Táto slučka pre palec pomáha pri odraze i spätnom pohybe. Anatomicky presný strih a priedušný mäkký vnútorný materiál s veľkou dotykovou plochou umožňujú bezpečné a hebké priľnutie k ruke. Pútko Frame Strap Shark je vyrobené z jedného kusu a obopína ruku o 360 stupňov. Rušivé presahy materiálu sú vylúčené, čo zabraňuje pľuzgierom a otlakom. Veľkosť je plynule nastaviteľná pomocou upínača. Priamy kontakt s rukoväťou zaisťuje, že sa každý impulz bez straty sily prenesie na palicu. So systémom Trigger Shark 2.0 sa bleskurýchlo zacvaknite pútkom do rukoväte palice a rovnako rýchlo opäť vycvaknite.

TrailRunningTip

Hrot Trail Running Tip ponúka pevný úchop v akomkoľvek teréne.

FlexTip

Karbidový hrot s dlhou ohybnou koncovkou, so závitom pre pripevnenie tanierika. Určené pre ski touring palice (resp. Snežnice).

Speed Lock 2 Plus

Nastavovací systém s certifikátom TÜV Süd pracuje s externou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu upínaciu silu.

Nordic Basket

Kompaktný tanierik na nordic walking. Chráni pred prepadnutím do mäkkej pôdy a dá sa ľahko ručne vymeniť.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme