info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín

Craft PRO Endur Distance

Pánska bežecká obuv

Farebné varianty

Vyberte svoju veľkosť Ako vybrať?

Dostupnosť tovaru
nejprve vyberte velikost
124,95 € 150,00 € ušetríte 25,00 € -17 %
  • Tento produkt má dopravu zadarmo
  • icon-Created with Sketch. Tovar môžete vrátiť do 30 dní

Craft

1912183 396932

Craft PRO Endur Distance je moderná bežecká obuv so všetkým. Ľahká, pohodlná a prekliato rýchla.

Srdcom tejto inovácie je tlmiaca pena TPE PX, ktorá sa medzi výrobcami gripov stáva podobne zavedenou značkou ako Vibram. Odpruženie penou PX dnes nájdete v každej cestnej obuvi, ktorá to myslí s rýchlosťou vážne. Medzi hlavné výhody tohto materiálu patrí veľmi nízka hmotnosť, príjemne vysoká mäkkosť a predovšetkým extrémna návratnosť energie, ktorá vás doslova vrhne do ďalšieho kroku.

Model Craft PRO Endur Distance nie je vybavený karbónovou doskou. V dôsledku toho síce nemá takú tuhosť, aká je potrebná na dosiahnutie maximálnej rýchlosti, ale o to je táto topánka univerzálnejšia. Agresívna geometria, ktorá podporuje dopad na stred chodidla, v kombinácii s energickou penou PX zaručuje príjemne svižný odraz aj počas intervalov, tempových tréningov alebo dlhších pretekov. Zvýšená mäkkosť je dostatočne šetrná k chodidlám a achilovkám, vďaka čomu je PRO Endur Distance skvelá na každodenné nabiehanie kilometrov.

Zvršok tvorí ľahká sieťovina s vysokou priedušnosťou. Odľahčenie nie je také vysoké, aby ohrozilo pevnosť zvršku a pevné uloženie chodidla vo vnútri topánky, takže všetko funguje tak, ako má, aj pri vysokých rýchlostiach alebo občasných nárazoch.

Priľnavosť je hladká a vysoko priľnavá. Doma je PRO Endur Distance na asfalte a spevnených povrchoch, kde budete len ťažko hľadať slabiny tejto vyladenej obuvi. Model PRO Endur Distance je určený pre bežcov všetkých výkonnostných skupín, ktorí hľadajú pohodlnú a živú obuv na rýchlostný a objemový tréning.

Hmotnosť: 235 g (UK8)
Drop: 9 mm
Výška odpruženia špičky: 27 mm
Výška odpruženia päty: 36 mm

Parametre

Šport Beh
Sezóna 2023 Q1
Typ došľapu Neutrálny
Typ bežeckej obuvi Tréningová
Typ povrchu - beh Cesta
Úprava obuvi Priedušná
Šírka topánky Štandardná
Tlmenie Vysoké tlmenie
Drop 9 mm
Technológie Pebax®

Pebax®

Elastoméry Pebax® sú high-tech polyméry určené pre extrémne výkonné športové vybavenie. Sú špecifikované mnohými poprednými svetovými značkami a spoliehajú sa na ne držitelia svetových rekordov. Tajomstvo vynikajúcich vlastností polymérov Pebax® pochádza z "technológie blokových kopolymérov". Využíva dve rôzne chemické látky (polyéter a polyamid) na tej istej polymérnej kostre, pričom si zachováva úžitkové vlastnosti oboch. Každý polymérový reťazec obsahuje polyéterové "bloky", ktoré umožňujú pružnosť a elasticitu, a polyamidové "bloky", ktoré umožňujú obrovskú ľahkosť, pevnosť a návratnosť energie. To v podstate umožňuje, aby polymér poskytoval "to najlepšie z oboch svetov" z hľadiska výkonu.

100 %
Overený zákazník Pridané: 4. mája 2023

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme

Čo hovoria naši zákazníci

Ďaľšie užívateľské recenzie »
100 %
Odporúča obchod
Overený zákazník Pridané: 12. apríla 2024
  • Veľmi rýchle vybavenie
100 %
Odporúča obchod
Overený zákazník Pridané: 5. apríla 2024

Bezproblémové a rýchle vybavenie objednávky.