info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Pánska outdoorová obuv Alfa Varde A/P/S Gtx M

Alfa Varde A/P/S Gtx M

Pánska outdoorová obuv

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
123,81 € 198,14 € ušetríte 74,00 € -38 %

Alfa

567951141

Ultra ľahké topánky inovatívne konštrukcie vhodné pre vychádzky a ľahkú turistiku

Ľahké nízke pánske turistické topánky s bezúdržbovým materiálom zvršku Alfa-Air ™. V kombinácii so systémom GORE-TEX ® Surround, ktorý dýcha po celom povrchu nohy, je obuv vysoko priedušná a nepremokavá a po celý deň pohodlná. Vďaka tomuto priedušnému systému, v ktorom voda môže prenikať do vzduchových kanálikov, môžete pri používaní za mokra zažiť pocit ochladenia. Avšak vďaka membráne GORE-TEX ® sa vaše nohy nenamočí. EVA medzipodrážka a mäkká podrážka Vibram grip / P / S zaisťujú bezpečnú priľnavosť a torznú stabilitu na mokrých i suchých povrchoch.

technológia

Alfa-Air ™
Bezúdržbový a ľahký vrchný materiál. Stačí iba oplachovanie!

Alfa-Air ™ sa skladá z dvoch laminovaných vrstiev. Vonkajší materiál je perforované mikrovlákno: bezúdržbové a extrémne odolné. Druhá vrstva sa môže meniť tak, aby poskytovala špecifické vlastnosti produktu, ako je zvýšená izolácia, pružnosť alebo priedušnosť.

Membrána GORE-TEX ®
Vodotesná a izolačná vrstva s jedinečnou priedušnosťou pre väčšie pohodlie. Jedinečná technológia Surround ™ kombinuje 100% nepremokavosť a priedušnosť veľmi inovatívnym spôsobom. Používa sa na nízkych a stredne vysokých turistických topánkach Alfa A / P / S. Pridaním priedušného systému so vzduchovými kanálikmi pod nohou je navrhnutý tak, aby maximalizoval pohodlie v miernych až teplých podmienkach aj pri vysokých úrovniach aktivity.

Vezmite, prosím, na vedomie, že otvorená konštrukcia umožňuje preniknutiu vody cez vzduchové kanáliky na boku, napríklad keď vkročíte do vody alebo bažiny. Mnoho ľudí to vníma ako neobvyklý, až podivný pocit, keď sú ich nohy ochladené vodou. To však neovplyvňuje schopnosť obuvi udržiavať nohy suché - nepremokavá vnútorná ponožka GORE-TEX® to zaisťuje. Technológia Surround ™ môže byť dokonca použitá k ochladeniu nôh účelne v horúcom lete bez namočení.

anatomická vložka
Anatomicky vytvorená vložka, ktorá udržuje nohy v suchu a pohodlie vďaka priedušným materiálom s veľkou absorpciou. Penová konštrukcia zaisťuje tlmenie nárazov, pohodlie a úľavu unaveným nohám. Antibakteriálny povrch tiež pomáha predchádzať zápachu.

Ľahká medzipodrážka EVA
Extrémne ľahká a skvele odpružená medzipodrážka.

Surround L-výstuha
Odvetrávacie L-výstuha s vstavanými vzduchovými kanálikmi pod nohou. Systém rýchlo odparí pot a teplo z chodidla a odvádza ho z topánky preč.

podrážka
Vibram® grip / P / S je revolučný podrážka vyvinutá prostredníctvom spolupráce Alfa s Vibram®. Vzorka má samočistiaci efekt a poskytuje optimálnu priľnavosť na turistických cestách a chodníkoch. Poskytuje vynikajúcu trakciu v nerovnom teréne a tvar podošvy zaručuje vynikajúcu priľnavosť na skalnatých plochách. Tvar podrážky v špičke zabezpečí istotu pohybu v kamenistom teréne, tvar podrážky päty potom bezpečný zostup

tradičné šnurovanie
Šnurovacie systém s háčikmi, očkami, prešitím, pútkami a jedným párom zamykateľných háčikov.

Štandardné kopyto (Standard Last MountainMid and Low)
Štandardne tvarované kopyto zaisťuje pohodlie, zatiaľ čo guľatý tvar pätiek znižuje riziko pľuzgierov.

Gumový lem
Gumový lem špičky a päty a spevnené boky zvyšujú trvanlivosť a predlžuje životnosť.

šnúrky
Šnúrky Alfa sú impregnované, čo zabraňuje absorpcii vody.

pútka
Pútka pre ľahšie obúvanie.

Váha celého páru:
950 g (veľ. 42 eur)

Výška komína:
7 cm (veľ. 42 eur)

"

Parametre

Šport Outdoor / Turistika
Sezóna 2019 Q1
Úprava obuvi Nepremokavá
Výška obuvi Nízka
Využitie outdoor obuvi Ľahká turistika
Typ outdoor obuvi A/B
Technológie EVA , Gore-Tex® Pro , Vibram® Grip A/P/S , Alfa-Air

EVA

EVA (Ethylene Vinyl Acetate) je najčastejšie používaným tlmiacim materiálom v športovej obuvi z niekoľkých dôvodov:

• mechanické vlastnosti možno ľahko modifikovať zmiešaním s inými zložkami

• Hustotu možno zmeniť pridaním rôzneho množstva vzduchu do zmesi

• viac možností pre dizajn a tvary s ľahším a lacnejším spracovaním

• variácie ponúka rôzne možnosti pre rôzne koncepcie obuvi, individuálne preferencie a bežecké štýly.

Gore-Tex® Pro

Určený pre použitie v najnáročnejších podmienkach. Je mechanicky najodolnejší z celej rady, trvalo nepremokavý a vyrába sa skoro výlučne v 3-vrstvovom prevedení (vrchný materiál, membrána i podšívka sú spojené v jeden celok). Vodný stĺpec 28 000 mm. Priedušnosť u týchto produktov býva RET<6 m² Pa/W.

Vibram® Grip A/P/S

V spolupráci s Vibram® vyvinutá podrážka pre hikingovú obuv. Poskytuje vyššiu priľnavosť, samočistiacu schopnosť a zvýšenú stabilitu v zostupe.

Alfa-Air

Bezúdržbový vonkajší perforovaný PU materiál. Pri odolnosti kože ponúka polovičnú váhu a jedinečnú priedušnosť textilu. Pod ochrannou vrstvou je nepremokavá a priedušná membrána Gore-Tex.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme