info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Pánska outdoorová obuv Alfa Impact A/P/S GTX M

Alfa Impact A/P/S GTX M

Pánska outdoorová obuv

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
539,10 € 599,00 € ušetríte 59,00 € -10 %

Alfa

584540222

Vysoko pohodlná obuv s univerzálnym strihom je vyrobená z prvotriednej kože Full Grain. Spolu s membránou GORE-TEX® je obuv nepremokavá a priedušná a zaručuje vysoký komfort počas celého dňa. Vďaka gumovej podšívke po celom obvode a trojitému prešitiu kevlarovým materiálom je táto obuv mimoriadne mechanicky odolná. Podrážka Vibram® poskytuje vynikajúcu priľnavosť na rôznych typoch povrchov, ako sú podlahy, asfalt, štrk, kamene a tráva. Topánky Impact A/P/S GTX sa vyrábajú v Taliansku a sú veľmi kvalitné. Model Impact A/P/S GTX sa dodáva v špeciálne navrhnutej krabici spolu s vreckom na obuv a produktom na údržbu.

TECHNOLÓGIE

MEMBRÁNA GORE-TEX®

Nepremokavá a izolačná vrstva s bezkonkurenčnou priedušnosťou pre väčšie pohodlie.Vďaka technológii Performance Comfort je navrhnutá tak, aby umožnila maximálne pohodlie pri používaní v rôznych podmienkach počas outdoorových aktivít. Technológiu Performance Comfort nájdete predovšetkým v horolezeckej, turistickej a poľovníckej obuvi Alfa.

ANATOMICKÁ STIELKA

Anatomicky navrhnutá stielka, ktorá udržuje nohy v suchu a pohodlí vďaka priedušným, vysoko absorpčným materiálom. Penová konštrukcia poskytuje tlmenie nárazov, pohodlie a úľavu pre unavené nohy. Antibakteriálny povrch tiež pomáha predchádzať zápachu.

STABILIZAČNÉ L-PODLOŽENIE

Vynikajúce technické vlastnosti zabezpečujú stabilitu počas celej životnosti výrobku.

LINING

Vibram® GripA/M/Gs jedinečná gumová zmes a vynikajúca priľnavosť. Vibram® Grip+ je podrážka vyrobená na mieru, ktorá bola vyvinutá v spolupráci spoločnosti Alfa so spoločnosťou Vibram®. Jej jedinečná gumová zmes poskytuje väčšie trenie a ponúka ešte lepšiu trakciu. Okrem novej gumovej zmesi má Grip+ aj vlastný jedinečný vzor. Výsledkom je prvotriedna podrážka a bezkonkurenčná priľnavosť na klzkom a mokrom povrchu.

GUMOVÝ KRYT

Gumová podšívka v špičke a päte zvyšuje odolnosť a predlžuje životnosť.

FABRICS

Šnúrky Alpha sú impregnované, čo zabraňuje absorpcii vody.

HMOTNOSŤ CELÉHO PÁRU

1 500 g (veľkosť 42 EUR)

VÝŠKA KOMÍNA

16 cm (veľkosť 42 EUR)

Parametre

Šport Outdoor / Turistika
Sezóna 2022 Q3
Úprava obuvi Nepremokavá
Výška obuvi Vysoká
Využitie outdoor obuvi Ľahká turistika , Vysokohorská turistika
Typ outdoor obuvi B
Technológie Vibram™ Outsole , Gore-Tex®

Vibram™ Outsole

Podrážka topánok je vytvorená zo zmesi materiálov od značky Vibram - svetovej jednotky v oblasti výroby podrážok topánok s viac ako 75 ročnou tradíciou. Vibram podrážka použitá v modeli je veľmi odolná proti oderu a ponúka ideálnu trakciu za sucha i mokra na ceste a ostatných tvrdých povrchoch.

Gore-Tex®

Gore-Tex ® membrána udrží nohy v suchu a pohodlie a zvyšuje priedušnosť pri všetkých aktivitách v chladnom počasí. Ide o štandardný trojvrstvý laminát zameraný na odolnosť a dlhú životnosť. 

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme