info@sanasport.sk Odpovieme do 24 hodín
Dámska outdoorová obuv Alfa Bregne A/P/S GTX W
Voucher + zadarmo

Alfa Bregne A/P/S GTX W

Dámska outdoorová obuv

Produkt nie je v ponuke
pozrite sa na podobné produkty
304,92 €

Alfa

678900110

Pri kúpe tohto produktu bez dodatočnej zľavy získate navyše voucher na 20 € na ďalšiu objednávku.


DÁMSKA OBUV S MEMBRÁNOU GORE-TEX® DO MESTA A TERÉNU BREGNE A/P/S GTX ALFA

Dokonalá obuv v každom detaile. V porovnaní s konkurenčnými topánkami sa vyznačujú ľahkou, bezúdržbovou konštrukciou a jedinečným systémom vystuženia členku. Nepremokavosť a priedušnosť členkovej turistickej topánky je samozrejmosťou vďaka membráne GORE -TEX®. Hľadáte vysoko funkčnú outdoorovú obuv s pevným členkom? Potom sú topánky Bregne nevyhnutnosťou. Nemusíte si vyzúvať topánku z nohy po celý rok. Sú nielen funkčné, ale aj krásne. Vďaka svojej ľahkosti a modernému vzhľadu sú vhodné aj do mesta a na dovolenku. Vďaka podrážkam Vibram® Grip Trail sa vám nebude tak ľahko šmýkať kdekoľvek v prírode - na mokrej tráve, vlhkých kameňoch, štrku či kamenistom povrchu.

Úžasnou funkčnou inováciou je špeciálny systém na prispôsobenie topánok - BOA® Fit! Pevné káble namiesto šnúrok sa uťahujú pomocou otočného upevňovacieho kolieska. Na utiahnutie alebo uvoľnenie topánky stačí jedna ruka. Neoceniteľné v adrenalínových situáciách.

Horolezci, turisti a milovníci zaistených ciest ocenia pútko na päte a jazyku. Ľahko a rýchlo sa pripevní k batohu alebo lezeckému postroju pomocou karabíny. S topánkami Bregne v kombinácii s najľahším batohom Bergans budete na horách bezkonkurenčne ľahší.

Technológia:

AlfaAir™ a GORE-TEX®

Bezúdržbový, odolný vonkajší materiál spojený s membránou GORE-TEX®. Nepremokavá a izolačná vrstva s jedinečnou priedušnosťou pre väčšie pohodlie. Technológia Extended Comfort v kombinácii s vysoko priedušnými hydrofóbnymi materiálmi zabraňuje prenikaniu vody do topánky a zároveň umožňuje odparovanie potu zvnútra topánky smerom von. GORE-TEX® Extended Comfort je vhodný do stredne teplých až teplých podmienok a pri vyššej aktivite. Je 100 % nepremokavá a vysoko priedušná, takže poskytuje suché a pohodlné prostredie pri vyšších teplotách. Technológia Extended Comfort je určená predovšetkým pre nízke a stredné topánky Alpha.

Ľahká medzipodrážka EVA

Mimoriadne ľahká a výborne odpružená medzipodrážka.

Vibram® Grip Trail

Technológia podrážky, ktorá poskytuje vynikajúcu trakciu na mokrom aj suchom povrchu.

Systém BOA® Fit

Bezkonkurenčný systém viazania obuvi. Rýchly, presný a silný. Pevné káble namiesto tradičných šnúrok. Funguje v akomkoľvek prostredí. Upevňuje sa otáčaním jednoduchého kolieska. Stlačením kolieska uvoľnite laná. Presný systém šetrí energiu. Môžete sa sústrediť na zážitok, nie na výbavu. Systém spevňuje chodidlo rovnomerne po celej jeho ploche. Pre rýchlejšie a silnejšie zmeny smeru!

Výhody:

  • Päta - Štandardne tvarované kopyto poskytuje pohodlie, zatiaľ čo okrúhly tvar päty znižuje riziko vzniku pľuzgierov
  • LOOP - pútka na päte na ľahšie nasadenie alebo pripevnenie k sedlu alebo batohu
  • Hmotnosť topánky - 380 g (veľkosť 43 EUR)
  • VÝŠKA KOMÍNA - 12,5 cm (veľkosť 43 EUR)

Parametre

Šport Outdoor / Turistika
Sezóna 2022 Q3
Úprava obuvi Nepremokavá
Výška obuvi Vysoká
Využitie outdoor obuvi Ľahká turistika , Vysokohorská turistika
Typ outdoor obuvi A/B
Technológie Gore-Tex® , BOA® , EVA , Vibram® Grip Trail , Alfa-Air

Gore-Tex®

Gore-Tex ® membrána udrží nohy v suchu a pohodlie a zvyšuje priedušnosť pri všetkých aktivitách v chladnom počasí. Ide o štandardný trojvrstvý laminát zameraný na odolnosť a dlhú životnosť. 

BOA®

Legendárny uťahovací systém, ktorý môžete poznať z cyklistických tretier, lyžiarok a ďalších skeletových topánok. Boa mikro uťahovacie koliesko vám umožní topánky počas sekundy stiahnuť s maximálnou presnosťou a bez rizika povolenia počas záťaže.

EVA

EVA (Ethylene Vinyl Acetate) je najčastejšie používaným tlmiacim materiálom v športovej obuvi z niekoľkých dôvodov:

• mechanické vlastnosti možno ľahko modifikovať zmiešaním s inými zložkami

• Hustotu možno zmeniť pridaním rôzneho množstva vzduchu do zmesi

• viac možností pre dizajn a tvary s ľahším a lacnejším spracovaním

• variácie ponúka rôzne možnosti pre rôzne koncepcie obuvi, individuálne preferencie a bežecké štýly.

Vibram® Grip Trail

V spolupráci s Vibram® vyvinutá podrážka pre bežeckú obuv. Poskytuje vyššiu priľnavosť a záber na klzkom a vlhkom povrchu.

Alfa-Air

Bezúdržbový vonkajší perforovaný PU materiál. Pri odolnosti kože ponúka polovičnú váhu a jedinečnú priedušnosť textilu. Pod ochrannou vrstvou je nepremokavá a priedušná membrána Gore-Tex.

Pomôžeme s výberom tovaru
Odborné produktové otázky

Predajňa v Brně
+420 724 955 068 Po-Pi 10:00-18:00, So 9:00-13:00
brno@sanasport.cz Píšte kedykoľvek, čoskoro odpovieme